2777
2789
الانم برم دادگاه میگه دروغ میگه نمیدونم چیکار کنم

نه میتونی اثبات کنی...الکی که نیس

ولی دوستمون راس میگه

یه وکیل بگیر کارتو راه بندازه

من وکیل گرفتم هیچکاری نکردم خودم

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره میگه من میتونم ولی تو نخاستی اخه مگه میشه مرد بخاد و زن بتونه کاری کنه

شاید راس میگه

شاید میتونه ولی خودش نمیخواد کاری کنه

مثلا سردمزاجه یا بهونش بوده

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
حق حبس درصورتی هست که باکره باشی یعنی نفقه بهت تعلق میگیره ولی لازم نیست تمکین کنی واینکه اگه عدم تم ...

ولی میگن اونوقت قاضی حکم ازدواج دوم مردو میده اگه عدم تمکین کرده باشه زن

شاید راس میگه شاید میتونه ولی خودش نمیخواد کاری کنه مثلا سردمزاجه یا بهونش بوده

هر چقدر هم سرد باشه آخه یک سال....

سرد مزاج حداقل باید ۱۰ روز ی بار باشه اونم اولش که همه داغن سرد مزاجها هفته ای ی بارن 

حتما مریضی دیگه داره کلا نمیتونه 

هر چقدر هم سرد باشه آخه یک سال.... سرد مزاج حداقل باید ۱۰ روز ی بار باشه اونم اولش که همه داغن سرد ...

اخه من یکیو میشناختم اصن با زنش نزدیکی نکرد چون دوسش نداشت

سردم نبود

فقط نمیخواستش

میگم شاید اینم ایطنوره

ولی میگن اونوقت قاضی حکم ازدواج دوم مردو میده اگه عدم تمکین کرده باشه زن

نه چون عقدی نمیتونه ازدواج مجددکنه باید طلاق بده بعد...واسه همینه که طلاق درصورت باکره بودن راحت تره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پسره میگه من میتونم ولی تو نخاستی اخه مگه میشه مرد بخاد و زن بتونه کاری کنه

اون فکر میکنه اینطوری میتونه تو دادگاه حکم عدم تمکین بگیره بگه زنم تمکین نمیکنه ولی کور خونده چون تو اگه بگی نمیخوام تمکین کنم هم حق داری همین حق حبس که گفتن

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...