2821
2789
عنوان

مهره مار

| مشاهده متن کامل بحث + 23899 بازدید | 171 پست
هعی یکی عین من ب این خوبی، بااین دل دریایی و عاطفی باید زندگیش این باشه و شوهرش قدر ندونه. بعد یکی ...

میام اینجا خیلی از تاپیکا رو میخونم یا تو اطرافیان خانمای خوبی مثل شما رو میبینم همه وجودم برای برادرم سرشار از غصه میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا چی؟میشه بگین🙏🏽😘

زیاااده ذکر و دعا الان نمیتونم براتون بزارم اما یکیش ک یادمه اینه اگ میخواین شوهرتون ب هیچ زنی نیگا نکنه سوره مسد یا همون تبت یدا رو بنویسین همراهتون نگه دارین

بنظر مشکوکه، یا پسره یا دختری ک گویا اعتقادات قوی نداره، اخه مسلمون معتقد ب طهارت و پاکی که هرگز ازی ...

والا خیلی اعتقادات اینجوری دارن نمیدونم طهارت و نجس پاکی رو چه جوری حل میکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
[QUOTE=92312563]بنظر مشکوکه، یا پسره یا دختری ک گویا اعتقادات قوی نداره، اخه مسلمون معتقد ب طهارت و ...

راه آسون یا راه بیمار کردن دیگران؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 بنده خدا پس فردا انواع بیماری ها رو گرفت شما درمونش میکنی؟ 

[QUOTE=92312563]بنظر مشکوکه، یا پسره یا دختری ک گویا اعتقادات قوی نداره، اخه مسلمون معتقد ب طهارت و ...

اگر جدی هستی نکن گل من . عروس ما هم قرار نبود لو بره سر یه بحثش با یکی از اقوامشون اون لوش داد و برادرمو برد سر کابینتی که این جور چیزا رو قایم میکرد و از چشم همه افتاد

هیچیشون نمیشه ازبس بدن حقشونه

نمی دونستم به خاطر بد بودن بقیه باید شاشید تو آب و غذاشون....😐😐😐😐😐

مرسی دکتر

فقط شما حواست باشه یه وقت آدم بده نشی چون ممکنه بقیه هم همین راهکارو روت پیاده کنن

بده هم دلت خنک میشه هم عاشقت میشه

هموطن محترم من واقعا زندگیم گره کور بدی خورده، سالهاس در رنجم. بال بال زدم و سوختم

اما بازم هرگز کاری خلاف شرع مقدسم نخواهم کرد چراکه الگو و اسوه من آن عزیزی ست که فرمود :

وَ اللهِ اِنْ قَطَعْتُموا يَم

وَ اللهِ اِنْ قَطَعْتُموا يَميني، اِنّي اُحامي اَبَداً عَنْ ديني

به خدا سوگند اگر دست راستم را هم قطع كنید، هرگز از یاری دینم دست برنخواهم داشت.عباس ابن علی ع.

حالا بیام نجاست بریزم تو آب و چای شوهر بیچاره و متشرعم؟!!! نعوذ بالله

يني، اِنّي اُحامي اَبَداً عَنْ ديني

به خدا سوگند اگر دست راستم را هم قطع كنید، هرگز از یاری دینم دست برنخواهم داشت . عباس ابن علی ع

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

کسیکه اون آدم نجاست خورده رو عاشق شمامیکنه شیطان عزیزه

همه چیز نباید زوری ب دست بیاد و ب هرقیمتی که ! ارزش نداره که!! اصلا ازکجامعلوم همچین عاشق کردنی فرجام خوبی داشته باشه؟؟!!!

التماس تعقل و تقوا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس