2821
2789
عنوان

مهره مار

| مشاهده متن کامل بحث + 23900 بازدید | 171 پست

هر راهکاری رو برای جذب یا حل مشکلتون نکنین هر طلسم یا دعایی رو انجام ندین من زیاد دارم اینجور چیزا رو اما جرئت نمیکنم از هرچیزی استفاده کنم بعدشم ساعات سعد و نحس رو باید بدونین تا دعا یا راهکارتون برعکس جواب نده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر راهکاری رو برای جذب یا حل مشکلتون نکنین هر طلسم یا دعایی رو انجام ندین من زیاد دارم اینجور چیزا ر ...

شما برا محبت برا غیر شوهر هم ذکر یا دعایی سراغ دارین که قرانی باشه؟

میام اینجا خیلی از تاپیکا رو میخونم یا تو اطرافیان خانمای خوبی مثل شما رو میبینم همه وجودم برای براد ...

شوخی کردم رفیق

درکت میکنم دقیقا.

برو تاپیکای منو ببین، فقط ببین مدام چه وقایع تلخی برام افتادن.

درحالیکه خودم تامیتونستم همیشه بخشنده بودم، باعطوفت و گذشت و خیر مردمو خواستم و تاجایی که تونستم خوبی کردم.... ( البته این نظر خودمه،باز خدا آگاهه، شایدم من توهم زدم که صفات خوب داشتم!!)

اما بهرحال اینه تقدیرم.

خداروشکر برادرت از زنی خاین و اهل این کارای ناصحیح نجات پیداکرد، ان شاالله خدا مورد بهتری براش کنارگذاشته

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
درود حرفاتون همه حقه...

سپاسسسسس

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
اره دارم زیادم هس اما اول باید ببینین مشروع هس یا ن میگم الان ی شرایطی دارم نمیتونم بفرستم

یعنی چی؟متن و دعا و ذکر نمیتون بفرستین برام یا خودتون نمیتونین بخونین برا خودتون؟

اره دارم زیادم هس اما اول باید ببینین مشروع هس یا ن میگم الان ی شرایطی دارم نمیتونم بفرستم

میگه غیرشوهر

خوب اون راهها و کارا همع برای حاجت شرعی و ارتباط حلاله....

بنظرم احتیاط کن

شوخی کردم رفیق درکت میکنم دقیقا. برو تاپیکای منو ببین، فقط ببین مدام چه وقایع تلخی برام افتادن. د ...

اتفاقا عصر داشتم تاپیک مهمونی شما رو میخوندم ... انشالله خدا به همه ما ارامش و شادی بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میگه غیرشوهر خوب اون راهها و کارا همع برای حاجت شرعی و ارتباط حلاله.... بنظرم احتیاط کن

منظورم طلسم اینا نیس...حرفمو خواهشا بد برداشت نکنین🙏🏽🙏🏽مثلا دعای نادعلی یکیشه که اشکال نداره خوندش

شما برا محبت برا غیر شوهر هم ذکر یا دعایی سراغ دارین که قرانی باشه؟

۲۱فلفل سیاه بستان و بر هردانه یکبار سوره انا انزلنا را بخواند بدون بسم الله به نیت محبوب ک در نظر است سپس در اتش بیانداز عجایب بینی

اما این طلسمه نمیشه همینجوری انجام داد باید ساعات سعد رو شناخت

میگه غیرشوهر خوب اون راهها و کارا همع برای حاجت شرعی و ارتباط حلاله.... بنظرم احتیاط کن

اره دگ دنبالش نره بهتره چون ممکنه ستاره هاشون بهم نخوره ی عمر پشیمونی داره ذکر یا فاطمه ۸۰۵بار عااااالیه برای هر حاجتی