2821
2789
عنوان

مهره مار

| مشاهده متن کامل بحث + 23899 بازدید | 171 پست
میتونی عکسش رو بذاری ببینیم ؟

نه متاسفانه چون از اون شخصی که خریدم گفت باید تو ی شرایطی نگهداری شه مث برگ سبز دعا وتوی پنبه  بعد تو کیف چرم گردنی ها هست از اونا؟ براهمین نمیشه بیرونش بیارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه متاسفانه چون از اون شخصی که خریدم گفت باید تو ی شرایطی نگهداری شه مث برگ سبز دعا وتوی پنبه   ...

بازم ممنون

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب چجوری یکی از اعضای بدن یه موجود دیگه اینکارو میکنه؟ یک تیکه استخون؟! فلسفش چیه

استخون نیست تخمِ ،وقتی مار داره جفت گیری میکنه یه پارچه میندازن روشن (خطرناکه)بعد یه چیزی که بهش گفته میشه مهره ی مار ازشون خارج میشه....

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
ازکجاخریدی؟ چند؟ ادرس میدی

ازشهرخودمون کرمانشاه(طرف از همدان براش میاوردن) اون موقع ها فک کنم حدود300یا400شد پولی بود براخودش، الان ولی چون بدلش اومده خیلی گرون تر شده