2821
2789
عنوان

مهره مار

| مشاهده متن کامل بحث + 23899 بازدید | 171 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

٥٠ هزار تومن ؟!😂  يارو اسكلت كرده عزيزم

😐😐😐😐

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

مهره مار حقیقت داره من حدود شیش سال پیش خریدم خعلی خوبه، اعتماد به نفست بالا میبره و به شدت محبوب میشی مثلا منو خواهرم من مهره مار دارم ولی خواهرم نه اون خیلی خوشگلترازمنه ها ولی همه سمت من میان😂😐 و چ جنس مخالف چ همجنس رو به خودم جذب میکنم، اینک بگیم چ رنگی نمیشه گفت چون بعضی هاشون متفاوتن چ تو سایز چ رنگ، ولی برای اثباتش وراست آزماییش بندازشون تو سرکه یا چایی انقدر قشنگ سمت هم میرن و میرسن بهم😍 به سمت هم حرکت نکردن بدلیه

من خريدم ٣ميليون بعد پسش دادم چون اوني ك ميخواستم نبود و مال كبري گرونه 

بعدشم اينو در نظر بگير كه ممكنه به بعضيا نسازه و برعكس بشه يني نيرويه منفي بده ديگه بستگي ب خودت داره ك بت بسازه يا نه

عزیزم استاد ما که phd زیست شناسی هست..میگه همچین چیزی واقعیت نداره..حالا اگه دوست داری یه عده سودجو ...

منم همینو میگم آخه یک عضو بدن از یک موجود مُرده چکاری از دستش برمیاد ، بنظر من طرف میره میخره بعد کارش راه میفته چون انرژیشو خودش به خودش وکائنات  فرستاده، بعد فکر میکنه مهره ماره انجام داده

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
مهره مار حقیقت داره من حدود شیش سال پیش خریدم خعلی خوبه، اعتماد به نفست بالا میبره و به شدت محبوب می ...

خب اینکه ب من گفتن پنجاه تومن تو سرکه جذب هم شدن ..ینی واقعی بوده ؟

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
مهره مار حقیقت داره من حدود شیش سال پیش خریدم خعلی خوبه، اعتماد به نفست بالا میبره و به شدت محبوب می ...

میتونی عکسش رو بذاری ببینیم ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب چجوری یکی از اعضای بدن یه موجود دیگه اینکارو میکنه؟ یک تیکه استخون؟! فلسفش چیه

ببین وقتی دوتامار نر وماده باهم جفت گیری میکنن وقتی چیزی شبیه ارضا شدن بهشون دست میده این مهره ها دقیقا نمیدونم از کجاشون دقیقا میفته متاسفانه قبلا راجع بهش تحقیق کردم دقیقا یادم نیست

منم همینو میگم آخه یک عضو بدن از یک موجود مُرده چکاری از دستش برمیاد ، بنظر من طرف میره میخره بعد کا ...

چي ميگي واسه خودت ؟!

موجود مرده😕😂 عزيزم مهره مار بعد از رابطه مار نر و ماده از سرشون ميفته 

ازکجاخریدی؟

چند؟

ادرس میدی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ببین وقتی دوتامار نر وماده باهم جفت گیری میکنن وقتی چیزی شبیه ارضا شدن بهشون دست میده این مهره ها دق ...

اووووه  جدی میگی؟؟!! من فکر کردم مهره ستون فقراته مار😭😭😁😁

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
ببین وقتی دوتامار نر وماده باهم جفت گیری میکنن وقتی چیزی شبیه ارضا شدن بهشون دست میده این مهره ها دق ...

آره یه مایعی ترشح میشه که خود ب خود سفت میشه 

اووووه  جدی میگی؟؟!! من فکر کردم مهره ستون فقراته مار😭😭😁😁

😂😂😂😂😂😉😉😂😉😂😉😂😉😉😂😂😉😂