پرنیاعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 123 عنوان نظرتون چیه 54 بازدید | 4 پست سلام بچه هامن دوتاجاری وچهارتاخواهرشوهردارم اونا خونه هاشون شهرستان خونه من روستاکنارپدرشوهرم ازاین قضیه خیلی خیلی ناراحتم وداغون موقع میخاستم بیایم زیریه سقف گفتم من ازدوسال بیشترنمیمونم اینجاشهریوردوسال میشه اماشوهرم میگه نمیریم جادیگه بنظرتون چیکارکنم افسردگی شدیدم گرفتماینجاغریبم😥😥😥😭 1398/03/12 | 19:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanaghanoom عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 10193 متاسفم... سعی کن از زندگی تو روستا لذت ببری ... اگه شوهرت اصلا راضی نمیشع میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
golnaaaaaaz عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 769 اگه کنار شوهرت راحتی و دلت خوشه چ اشکالی داره ک کجا زندگی کنیداگه هم نمیتونی با سیاست شوهرتو راضی کن ن با بحث و دعوا
پرنیاعزیزم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 123 اگه کنار شوهرت راحتی و دلت خوشه چ اشکالی داره ک کجا زندگی کنید اگه هم نمیتونی با سیاست شوهرتو راضی ... خوب چطوری