2777
2789
عنوان

علاج تنبلی چیه؟

168 بازدید | 22 پست

اکثرا کارام میمونه

حوصله ندارم یه کاری رو تموم کنم

از لحاظ ویتامین اینا اوکیما

ولی تنبلم☹

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم فقط باید یهو هیجان زده بشم ادرنالینم بزنه بالا پاشم کارام بکنم درحالت عادی که هیچ😞

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم اگه فهمیدی به منم بگوووو

منم حوصله کارکردن ندارم کار میکنما اشپزی کارخونه ولی تند وزود تمومش میکنم دریغ از یه ذره سلیقه وحوصله 

این تاپیکهای اشپزی با عکس میبینم تازه میفهمم چقدر بیسلیقه وبیحوصله ام😔

خدایا شکر 
به نظرم عامل تنبلي بي انگيزگي هستش و شايدم بي علاقه بودن به انجام يه كار

انگیزه منطورتون

مثلا شوهر انگیره بده؟

مشکل یکی از سرد بود مزاج بدن هست که بلعمی ها حیلی تنبلن

بعدی هم از کمی ادرنالین بدن هست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مشکل یکی از سرد بود مزاج بدن هست که بلعمی ها حیلی تنبلن بعدی هم از کمی ادرنالین بدن هست

بلغمی ها نشونشون چیه؟

من سفید پوستم اضافه وزنم دارم

بدنمم نرمه😂😂😂

بلغمی ها نشونشون چیه؟ من سفید پوستم اضافه وزنم دارم بدنمم نرمه😂😂😂

رطوبت بدنشون زیاده به خوراکی های سرو مورطوب خیلی علاقه دارنوبالابودن وزنشون به خاطر وجوداب تو بافتشونه یعنی عضلانی نیستن سفید پوست خوش خنده پرخوراک همیشه اشتها دارن 

وای نگو

کدومشو نگم بلغمی یا ادرنالین🙄

کدومشو نگم بلغمی یا ادرنالین🙄

من بلغمی ام کار میکنم ولی بزوووووووووووووور،چند روزمیرم سرکار اخر ول میکنم،همشدوس دارم بخوابم،البته بلغمم خیلی بالاست جوری ک نقرس اوردم،لاغرم سفید پوستم همیشه خسته بی حال چهره ژوليده،زود گرمم ميشه وبلغم صبحگاهي ول كن نيس

اللهم صل على محمد وال محمد