2777
2789

گوشت آبگوشتی اگه بخوای بگیری ۱/۵ کیلو میخوای

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اگر میخوای گدشت کوبیده دار درست کنی نفری 1 ق نخود بریز دونفر یه دونه سیب زمینی ونفری اندازه دوتا تیکه خورشتی گوشت بنداز

حدود 350 تا 400 گرم گوشت بسِ البته بدون استخون ها گوشت آبگوشتی بیشتر باید بریزی

ولی اگر میخوای گوشت وسیبزمینی تو بشقاب بذاری باید نفری 100 گرم گدشت ویک دونه سیب زمینی بندازی برا هرکسم 1 لیوان آب بریز 1 لیوانم اضافه بریز. برا پختش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای گدشت کوبیده دار درست کنی نفری 1 ق نخود بریز دونفر یه دونه سیب زمینی ونفری اندازه دوتا تیک ...

چه عاااالي افرين نميدونستم اين اندازه ها رو

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
اگر میخوای گدشت کوبیده دار درست کنی نفری 1 ق نخود بریز دونفر یه دونه سیب زمینی ونفری اندازه دوتا تیک ...

نه خانوادم‌ گوشت کوبیده دوست ندارن‌ برای هرکسی باید تو کاسه اش آب و مخلفات رو بریزم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
گوشت دارم تو فریزر منتها نمیدونستم چقدر باید بپزم

آبگوشتی داری یا خورشتی؟ 

خب هر بسته رو برای چند نفر میپزی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ممنون عزیزم.پس باید ۱ کیلو گوشت بپزم طبق دستور شما

گوشتت آبگوشتیِ؟خب شما دو نفرید درسته؟مثلا باید 5 بسته خودتون را برای 10 نفر بندازی

ما گوسفند می کشیم به خاطر همون بسته هام‌ گوشت و استخون قاطی هست‌.اره همون ۵ بسته بپزم بهتره

آبگوشتی داری یا خورشتی؟  خب هر بسته رو برای چند نفر میپزی

بسته هام گوشت و استخوان قاطی هست.من بسته هام دونفره و نیمه هست تقریبا

بسته هام گوشت و استخوان قاطی هست.من بسته هام دونفره و نیمه هست تقریبا

چهار بسته بپز

نه خانوادم‌ گوشت کوبیده دوست ندارن‌ برای هرکسی باید تو کاسه اش آب و مخلفات رو بریزم

خب گفتم ما یه آبگوشت مجلسی داریم اینجوریه

اول دوتا پیاز رنده میکنیم برا هرکس اندازه کف دست منظورم فقط قسمت کف بدون انگشتهاست گوشت میندازیم دویه تا هم استخوان که مزه بگیره یه تفت کوچیک میدیم بعد زردچوبه ودارچین کمی و فلفل سیاه میریزیم و 1 ق غ خ هم برنج نیم دانه برا لعاب نفری هم 1 ق سر صاف لپه  میذاریم بپزه قشنگ

مثلا برا ده نفر ده تا سیب زمینی متوسط پوست میکنیم و میندازیم تو آبگوشت

دوتا گوجه درشت رنده میکنیم وبا دو ق رب گوجه قشنگ تفت میدیم و همراه دو ق آبلیمو ونمک میریزیم تو آبگوشت وصبر میکنیم تا کف رب ازبین بره

دوست داشتی دوتا هم فلفل سبز تند از همون اول میتونی بندازی تو آبگوشت

بعد ب ا هر کس یه سیب زمینی ویک تکه گوشت میذاریم تو بشقاب میوه خوری و کمی هم آب گوشت ولپه میذیزیم تو هر کاسه به این میگیم آبگوشت ساده خوشمزه هم هست