2821
2789
عنوان

ازمایش خون

183 بازدید | 23 پست

دوستان من ساکن کرج هستم و این که باردارم و میخوام ازمایش خون بدم و به شدت ترس دارم به دلیل اشتباهات کودکی که من از آمپول ترسوندن هنوز تو وجودم این ترس هست و این که وقتی بهش فکرمیکنم تپش قلب میگیرم میخواستم ببینم کدوم ازمایشگاه تو کرج کارش خیلی خوبه بهم معرفی کنید و این که چیکار کنم این ترس از وجودم بره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم میترسیدم مثل شما... ولی اصلا ازمایش خون درد نداره هنوز امپول زدن دردش بیشتره

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
منم میترسیدم. اگه اون کسی که ازت خون میگیره کارشو خوب بلد باشه طوری میگیره که حس نمیکنی و ترست میریز ...

اره منم دنبال یه ازمایشگاهی میگردم که کارشو خوب بلد باشه دیگه

عزیزم منم میترسیدم مثل شما... ولی اصلا ازمایش خون درد نداره هنوز امپول زدن دردش بیشتره

انقدر بهش فکر میکنم دارم خل میشم امیدوارم بتونم جایی مناسب و کاربلدو پیدا کنم 

عزیزم نترس پس چجور میخوای زایمان کنی گلم https://www.instagram.com/p/Bx6n5zXFYyM/?igshid=6cwyw1yzr ...

ببخشید عزیزم من اینستا ندارم اره میدونم برای زایمانمم وقتی فکرمیکنم ترس میفته جونم ولی اون موقع بچمو میخوان بذذارن بغلم ترسم میریزه

منم خیلی میترسیدم تا اینکه یبار حالم خیلی بد بود مجبور شدم آزمایش بدم اون چندتا پشت سر هم جاهای مختلفم رفتم هیچکدومشو حس نکردم دفعه های اول با همسرم میرفتم ولی بعد دیگه ترسم ریخت خودم میرفتم اصلا اونطور که فکر میکردم نبود اصلا نفهمیدم کی ازم خون گرفت یهو گفت بلند شو اصلا باورم نمیشد تمام جاهایی که رفتم همین بودن اصلا نترس

زندگی زیباست ...
ببخشید عزیزم من اینستا ندارم اره میدونم برای زایمانمم وقتی فکرمیکنم ترس میفته جونم ولی اون موقع بچمو ...

اصلا نترس عزیزم تو ک باید بالاخره این راهو بری چ بترسی چ نترسی پس بهتره بهش فک نکنی..من حاظرم همش ازمایش خون بگیرن ولی امپول نزنن خخخ الان چندروز دیگ ازمایش قند دارم ک ساعتی یبار خون میگیرن تا ۳بار نمیترسما ولی ی امپول دارم باید بزنم از اون میترسم😑😶

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

وقتی میگین میترسم نمیدونم چی بگم...

بسیاااار تا بسیااااار ساده اس و بدون درد فقط کافیه بیخیال باشی...

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

منم خیلی میترسیدم ولی بایدتو خودتون حلش کنید من میشمرم او ۲و۳ تموم شده باید اون لحظه حواستونو پرت کنید.وقتی میخواستم ببینم حامله ام یانه از ذوقی که داشتم خون نمیرفت توسرنگ ولی روز خوبی بود.ازمایش قندتون که ۳بار باید بدیدچی.وقتی انژیوکت میخوان بزنن چی.همشون شیرینه چون تموم میشه ثانیه ایست نمیکنه

منم خیلی میترسیدم ولی بایدتو خودتون حلش کنید من میشمرم او ۲و۳ تموم شده باید اون لحظه حواستونو پرت کن ...

آخ آخ آخ خدا بهم صبر بده و تحمل تا بتونم جلو خودمو بگیرم کولی بازی در نیارم