2777
2789
عنوان

قضاوت با شما

134 بازدید | 17 پست

من به جز خودم یه برادر دارم. من سال 92ازدواج کردم و پدرم 30میلیون برای جهیزیم خرج کرد و سال 96بچه دار شدم و حدود 7میلیون برام سیسمونی خرید یعنی کلا 37 میلیون برا من خرج کردن. الان برادرم 70میلیون پس انداز داره ومیخواد 70میلیون وام بلند مدت برداره خونه بخره. پدرم هم 150میلیون میخوان بهش کمک کنن. من بهشون اعتراض کردم که بینمون فرق میذارید و خیلی هم ناراحتم از این بابت ولی اونا میگن اگه تورم و دلار رو حساب کنی قیمت جهیزیه تو هم همین 150میلیون میشه و ما فرق نمی‌گذاریم. اینم بگم که من تا لیسانس درس خوندم و دانشگاه آزاد بودم اما برادرم ارشد خونده اونم دانشگاه آزاد. یعنی خرج دانشگاهم بیشتر از من بود. خالا بگید حق با منه یا اونا؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان داره داداشتم میره توی خونه چند میلیاردی که بابام بهش داده فعلا  الان منم باید بگم چرا ...

یعنی من بی جهت اعتراص میکنم؟؟ احساس میکنم بینمون فرق گذاشتن

عزیزم عدالت این نیست که اگر بیست ملیون به تو میدن به داداشت هم همینو بدن! عدالت یعنی به اندازه نیاز هرکسی بهش دادن! یادت نره ظرفیت لیوان و پارچ متفاوته

من اگر جای شما بودم هیچ وقت این مقایسه رو نمیکردم! و صد البته اگر جای پدر و مادرتون هم بودم نمیگفتم با تورم بخوایم حساب کنیم جهیزیه تو هم همین میشه!

یعنی من بی جهت اعتراص میکنم؟؟ احساس میکنم بینمون فرق گذاشتن

بله 

با این مبلغی که گفتین معلومه زمان شما هم بهترین هارو براتون گرفتن

عزیزم الان همه چیز گرون شده

برای ظهور امام زمان صلوات
بله  با این مبلغی که گفتین معلومه زمان شما هم بهترین هارو براتون گرفتن عزیزم الان همه چیز گرو ...

آره از حق نگذریم جهزیه کاملی دادن فرش دستباف دوتا. ظرفشویی و... همه چی. همچنین سبسمونی

واااا باید خوشحال باشی که به داداشت میدن و داداشت سر و سامون میگیره..

بی جهت حساسی... اگه بهت جهیزیه نمیدادن حق باتو بود ولی الان اصلا حقی نداری.

در ضمن حسود نباش

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
واااا باید خوشحال باشی که به داداشت میدن و داداشت سر و سامون میگیره.. بی جهت حساسی... اگه بهت جهیزی ...

خودمم ناراحتم از اعتراضم اما اصلا عین خوره رفته تو مغزم این فکرا