2777
2789
عنوان

سقط جنین

593 بازدید | 16 پست

سلام . من تو ۱۲ هفته رفتم سونو غربالگری بهم گفتن جنینم ضربان قلب نداره، هیچ درد و خونریزی ندارم، دکترم گفته یک هفته صبر کنم و بعد دوباره برم برای سونو و آزمایش خون اما گفت به احتمال نود درصد جنینم از دست رفته، امروز ترشحات آبکی داشتم و کمی درد زیر شکم میخواستم بدونم کسی مثل من بوده و اینکه سقط جنین با خونریزی یکباره شروع میشه یا علائمی داره قبلش؟

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم صبر کن شاید سنو اشتباه کرده باشه

تو یه روز دوجای مختلف رفتم سونو هردوشون همینو گفتن ، اما بیمارستان که رفتم بهم گفتن که دوتا سونو تو ی روز ارزش نداره باید یک هفته فاصله باشه 

امیدوارم که اشتباه شده باشه دعا کنید برام

یعنی تو هفته شش بتا ده هزار باشه خطرناکه

نه فکر نمیکنم چون عدد بتا با توجه به هورمون های بارداری تو هفته های اول بالا میره و بعد از سه ماهگی کم کم میاد پایین

دقیقا مثل من هفته 12 رفتم قلب نداشت لک و درد خونریزیم نداشتم اصلا .دکتر قزص زیرزبونی داد استفاده کردم سقط شد 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
دقیقا مثل من هفته 12 رفتم قلب نداشت لک و درد خونریزیم نداشتم اصلا .دکتر قزص زیرزبونی داد استفاده کرد ...

متاسفم 😔 خیلی درد و خونریزی داشت؟

تو یه روز دوجای مختلف رفتم سونو هردوشون همینو گفتن ، اما بیمارستان که رفتم بهم گفتن که دوتا سونو تو ...

واسه یه زن حامله واقعا سخته...دعا میکنم اشتباه باشه و قلب نی نی عین ساعت بتپه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

متاسفم 😔 خیلی درد و خونریزی داشت؟

خیلی درد کشیدم شبی که دفع شد ..ولی خونریزی در حد یه هفته داشتم الان پنج ماه گذشته

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
خیلی درد کشیدم شبی که دفع شد ..ولی خونریزی در حد یه هفته داشتم الان پنج ماه گذشته

وااااااای من خیلی میترسم ، الانم یکمی دلم درد میکنه