2777
2789
عنوان

دلتون خنک شد؟ 😒

153 بازدید | 7 پست

از بس تاپیک زدین و اعتراض کردین بخاطر تعطیلی تاپیکای داستان، که الان حذف تاپیکا محدود شده، دیگه تو تاپیک نی نی یار ها نمیشه لینک گذاشت برای حذف حتما باید تو خصوصی‌ شون بفرستیم اونم وقتی که آنلاین باشن، فقط م تاپیکای با محتوای خصوصی رو پاک میکنن، میرفتن تو نت سرچ میکردین چهارتا رمان دانلود میکردین میخوندین، حالا اینجوری شد دلتون خنک شد؟ همه ی مشکلاتتون حل شد؟ نگین چه ربطی داره که خودتونم میدونید خیلی ربط داره، عصبانیم بشدت😒

اگه اینهمه اعتراض الکی نمیکردین حذف تاپیکا انقد محدود نمیشد، فکرم نکنم با گزارش زدن دیگه هیچ تاپیکی تعطیل بشه😔پس این گزینه هم منتفیه، فقط بشینیم گوشی دستمون باشه هر وقت یه نی نی یار آنلاین دیدیم آوار شیم رو سرش تا یدونه تاپیک اونم با تشخیص خودش برامون عایا حذف بکنه یا نکنه

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا با گزارش زدن بسته میشد،بعدشم اعتراض کردن که تاپیکارو خودشون حذف کنن نه نی نی یارها که اینام برعکسشوانجام دادن  ...بهتراینجوری کمترتاپیک الکی میزنن

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

اه

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
من كه نفهميدم چى شد🙄🙄

در جریان تاپیک های اون خانمه لیموناد بودی؟ داستان زندگیشو می‌نوشت هی گزارش میزدن تعطیل میشد بعد یه عده دیگه اعتراض میکردن که چرا با گزارش زدن و صلاحدید 10 نفر، بقیه باید بسوزن، روزی ده تا تاپیک بیشتر میزدن برا اعتراض، دیگه تقریبا بعد از اون حذف تاپیکا محدود شد

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

در جریان تاپیک های اون خانمه لیموناد بودی؟ داستان زندگیشو می‌نوشت هی گزارش میزدن تعطیل میشد بعد یه ع ...

خب تقصیر گزارش زنای بیکارک مثل خبرچینای دوره ی مدرسه گزارش میزنن  میتونن برن بیرون و نخونن  چیکار ب بقیه دارن  ادمم انقدر بخیل 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "