2777
2789
عنوان

دخترم

102 بازدید | 8 پست

سلام من یه دختر۱۱ماهه دارم

دیشب تاصبح دماغش کیپ شده بوداصلانتونست بخوابه 

الانم بهش شیردادم بالاآوردتوش تیکهای زردبود

کسی تجربه ای چیزی داره دراین مورد؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

دختر منم بینیش پر باشه شیر نمیتونه بخوره یا بخوره بالا میاره براش قطره سدیم کلرید میزنم به بینیش باز میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش ساعت۴به بعدهستش میخواستم بدونم کسی تجربه ای نداره

خیلی مواظب باش حتما به هر وسیله ای شده مثل قطره کلرورسدیم یا پوار لاستیکی مخصوص نوزاد یا  شربت پزودو افدرین بینیش رو باز کن بعد بهش شیر بده.

دور از جون یه وقت مثل بچه همکارم نشه. بچه همکار ما نه ماهش بود بینیش گرفته بود  توجهی نکردن یا به هرحال نتونستن گرفتگیش رو برطرف کنن , همونطوری خوابوندن شیرش دادن بچه  دهنش که پر شیر بود دماغش هم گرفته بود نتونست نفس بکشه خفه شد. پرستار بچه ومادربزرگش هم بالا سر بچه بودن ونتونستن کاری بکنن.

بچه یازده ماهه می تونه بشینه. در چنین مواردی بشونش قاشق قاشق بهش شیر بده تا فرصت نفس کشیدن داشته باش ...

دخترمن نتونه نفس بکشه خودش ازشیرخوردن دست میکشه

خیلی مواظب باش حتما به هر وسیله ای شده مثل قطره کلرورسدیم یا پوار لاستیکی مخصوص نوزاد یا  شربت ...

بایدبچه روسروته میکردن چندتامحکم‌میزدن توپشتش

بایدبچه روسروته میکردن چندتامحکم‌میزدن توپشتش

ظاهرا هر کاری کردن , نشده . با شیشه هم بهش شیر میدادن احتمالا سوراخش گشاد بوده شر  شر بدون وقفه می ریخته تو حلقش. باز شیر سینه بهتره اگر نخوره متوقف می شه.