2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیتزا . لازانیا. توپکاهای سیبزمینی پنیری.. ماکارونی پنیری. . تست پنیری. اصلا نون و پنیر پیتزا😃 من که یه خوره ی پنیر پیتزا دارم که وقتی بخرم به یه هفته نرسیده تمام میشه. دخترم میره در فریزر رو باز میکنه خالی خالی میخوره 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پیتزا . لازانیا. توپکاهای سیبزمینی پنیری.. ماکارونی پنیری. . تست پنیری. اصلا نون و پنیر پیتزا😃 من ک ...

بگو بیا سر یخچال من همشو بخور نوش جونت😃😃

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
من عاشق سمبوسه ام با پنیرپیتزا خوشمزه میشه

اره منم ...تخم مرغ و سوسیس با پنیر بخور...

من کلا اعتقاد دارم پنیرپیتزارو رو کوفتم بریزی خوشمزه میشه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

[QUOTE=92265828]آرع دستور خمیر پیراشکی از نت در بیار  مواد پیتزا درست کنبریز لتی خمیر با یک عالمه پنیر بذار ت ...[/QUOT

گفتی محشر میشه افطار حتما میدرستمش

دستورش چیه

ماکارونی فرمی رو با هر موادی که دوست داری اماده کن بعد بریز تو ظرف و روش مخلوط پنیر پیتزا و خامه بریز دورشو فویل بپیچ بذار تو فر بپزه 

بعد که پخت فویلشو بردار روش یکم پنیر پیتزا بریز بذار دودقه برشته بشه 

و با سس نوش جان کن 

بگو بیا سر یخچال من همشو بخور نوش جونت😃😃

😂 باور کن اگه بهط بگم هرجای دنیا هم که باشی میاد سراغ یخچالت و همشو به یه چشم بهم زدن میخوره. من وقتی بخوام پیتزا درست کنم یا لازانیا درست کنم. میگه مامان بده من پنیرشو بریزم. نصف میره تو شکمش نصف میزاره و پیتزا یا لازانیا😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
[QUOTE=92265828]آرع دستور خمیر پیراشکی از نت در بیار  مواد پیتزا درست کنبریز لتی خمیر با یک عال ...

هم میشه تو روغن سرخ کرد هم نیشه روشو با کره چرب کنی وکمی هم زرده وبازعفرون مخلوط کنی وبمالی روش وکنجد بپاشی وای خیلی خوبه دهنم آب افتاد فقط خمیرش چون استراحت میخواد از الان 

😂 باور کن اگه بهط بگم هرجای دنیا هم که باشی میاد سراغ یخچالت و همشو به یه چشم بهم زدن میخوره. من وق ...

عزیزم عکس پروفایلت دخترته

عزیزم عکس پروفایلت دخترته

آره عزیزم. دست بوس شماست