2777
2789

سلام.من امروز 14روز از تخمک گذاریم میگذره ودقیقا روز تخمک گذاریم نزدیکی داشتم..هیچ گونه مشکلی هم درزمینه بارداری ندارم وسیکل پریودم هم منظمه ..الان دوروزه که دهنم یه مزه خاصی میده وحالت تهوع دارم ولی اصلا بالا نمیارم فقط حالم یه جوریه واینکه معدم هرچی میخورم باز حالت اینکه ضعف داره میسوزه وانگار میخوام بالا بیارم سینه هام هم دوروزه که دارن تیر میکشن درد داره...حالا خواستم بدونم ممکنه باردار باشم اخه فقط یک بار نزدیکی بدون جلو گیری داشتم اون هم دقیقا زمان تخمک گذاریم.حالا چنددرصد ممکنه باردار باشم..درضمن قرص اسید فولیک هم خودم وهم شوهرم از یک ماه نیم قبل خوردیم.الان هم دارم میخورم....ببخشید یه سوال دیگه اینکه الان که 14روز ازتخمک گذاریم گذشته ممکنه که آزمایش بتا بارداریمو نشون بده؟؟

سلام.من امروز 14روز از تخمک گذاریم میگذره ودقیقا روز تخمک گذاریم نزدیکی داشتم..هیچ گونه مشکلی هم درز ...

بله آز نرو اول یه بی بی چک بگیر بزن اگه مثبت شد برو آز

یه بی بی چک خرجش دو تومنه همین الانم بذاری نشون میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان