2777
2789

منم هاله داشت بی بی چکم باردار بودم

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه 

دوستت هم برا خودش گفته این قشنگ هاله داره 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

اره مبارکه برو ازمایش بده تا مطمئن بشی

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
گلم بی بی چکت کاملا مثبته دوستتون حتما اطلاعی در زمینه بی بی چک نداره مامان شدنت مبارک التماس دعا

راس میگی انشالا مرسی عزیزم انشالا هرکی میخواد مادر شه خدا نگاهش کنه

هنوز نرسیده یه هفته مونده ولی دوبار  بی بی زدم هاله انداخته

احتمال زیاد بارداری حالا بازم میخای این یه هفته ام صبر کن ولی این خطش کاملا مشخصه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...