2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 50 پست
اره دقیقا درست میگی من تا هفته 19 که حرکاتش رو احساس نمیکردم راحت بودم ولی الان تا ساکت میشه نگرانش ...

منم استرس میگیرم بخدا دیشب انقدر حرکت داشت خسته شدم امروز از صبح اصلا انگار وجود نداشت الان یدونه ضربه زد ادمو دیوونه میکنه این بچه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم استرس میگیرم بخدا دیشب انقدر حرکت داشت خسته شدم امروز از صبح اصلا انگار وجود نداشت الان یدونه ضر ...

من تو اینترنت خوندم روزا چون مادر تکون میخوره براش مته گهواره میمونه و می‌خوابه و حرکت نداره شبا ک مادر می‌خوابه جنین بیداره و شروع میکنه ب شیطونی

من تو اینترنت خوندم روزا چون مادر تکون میخوره براش مته گهواره میمونه و می‌خوابه و حرکت نداره شبا ک م ...

کلا شبا فعال میشه 😊حالا گوله هم میکنه خودشو یه طرفم فکر میکردم خیلی زوده اینجور چیزا ولی دکتر گفت میشه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من الان 19 هفته و 1 روزم. نمیدونم هفته 19 حساب میشم یا 20 ولی تا الان هیچ تکونی احساس نکردم از نی نی

چه بهتر که احساس نکردی تا ۲۲احساس میکنی استرسات مونده تو جیبت هنوز . والا به من میگفتن جفتت قدامیه دیر احساس میکنی ولی من از هفته هفده واضح ضربه هاشو احساس میکردم کلا مونده به نوع قرارگیری جنین و اینا

الهییی معلومه خیلی شیطونه    هفته چندی؟

اره اصلا نرمال نیست😀درست هفته بیست هستم

بچه اولته؟ دختره یا پسر؟ برا من 6 آبان وقت داده تاریخ زایمان تو کی هس؟ 

بچه اول .پسره . واسه من سونو گفته ۲۷مهر ولی دکتر خودم ۲۴مهر نوشته البته طبیعی . سز هم دوهفته زودتر میشه