2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 50 پست
همش احساس میکنم الان از واژنم میاد بیرون

یکیش بخاطر بزرگ شدن رحمت هست الان اندازه رحم داره چندبرابر میشه برات عادیه

لگداش حساس میکنی

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست میگه منم بعضی وقتا انگار با انگشت میکنه تو پهلوم

وااای چقد ترسناک   من هنوز لگداش حس نکردم ولی حس میکنم میترسم

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
از داخل قسمتی که به کمره با دستاش میخارونه. البته من جفتم قدامی و روی شکممه. یعنی مانعی بین رحم و عض ...

اکی عزیزم

عزیزم جنین یکجا نمیمونه که شما هفته پیش رفتین الان اون بچه کلی تغییر حالت داده مال من طولی بود الان ...

من فکر میکردم همین جوری میمونه فقط درجا میزنه

ولی 18هفته سونو گفت سفالیک یعنی برعکس این تصاویری که فرستادی درسته؟

فکر نکنم جنین از اول سرش پایین باشه. از هفته ۳۴ به بعد حرکت میکنه و سرش میاد پایین که برای زایمان آماده شه.

تو عکسم جنین یا مایله یا انگار نشسته😅 

من فکر میکردم همین جوری میمونه فقط درجا میزنه

نه اصلا . دیروز دکتر من نتونست قلبشو پیدا کنه چون از اینور میرفت اونور . هفته اخر که بزرگ میشه جا نداره درجا میزنه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
همش احساس میکنم الان از واژنم میاد بیرون

من هفته ۳۸ هستم هنوز‌گاهی تکوناش حوریه که به قول شما حس میکنم الان میاد بیرون همچین سرشو‌فشار میده که مثانه ام درد میگیره ازون‌ورم با پاش به دنده هام فشار میاره

سر پسرم بارداری اولم بود مثل شما نکران بودم که چرا تکوناش انقدر پایینه دکتر کفت تو این هفته ها بایدم همینطور باشه 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
اخه شنیدم لگد زدن جنین همش پا تو ذهنم بود

حرکت جنین ..فقط شامل لگد زدن نیس

تنها لگد زدنه که بیشتر حس میشه و از رو شکم پیداست 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
وای بذار بزنه اگه یروز نزنه هی میگی چی شد چرا نمیزنه

اره دقیقا درست میگی من تا هفته 19 که حرکاتش رو احساس نمیکردم راحت بودم ولی الان تا ساکت میشه نگرانش میشم

2790
2778
2791
2779
2792