2777
2789
عنوان

دمی گوجه کسی بلده

6586 بازدید | 48 پست

سلام تا حالا درست نکردم ولی شنیدم خیلی خوشمزه ست ایا درسته خوشمزه ست و اینکه میشه طرز تهیشو بدید ممنون

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
وای منم خیلی دنبال طرز تهیه اشم  

ان شاءالله که کسی باشه یه طرز تهیه خوشمزه توپ بده بهمون ماهم درست کنیم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشمزس منکه دوس دارم .من اینجوری درست میکنم یه پیاز داغ درست میکنم یه سیب زمینی و ۴ تا گوجه هم ریز میکنم میریزم تو پیاز داغ یکم سرخ بشن رب و زرد چوبه میزنم وبعد برنجمو میریزم روش نمکه میزنم دوبند انگشت هم اب میریزم و دمش میکنم

من پیاز رو تفت میدم سیب زمینی رو اضافه میکنم بعد گوجه بعد یه کم زردچوبه و یه کم دارچین و نمک ویه ذره زعفرون بعد دو برابر برنجم آب میریزم و چند دقیقه درشو میزارم تا جوش بیاد سیب زمینی نرم بشه..برنج رو اضافه میکنم (برنج رو از قبل خیس نمیزارم طعمش میره به خاطر اون دو برابر آب ریختم) بعد درشو میزارم تا آبش کشیده شه و دم میزارم.. تا آماده شدن غذا سالاد شیرازی هم درست میکنم و سبزی خوردن و دوغ.. خیلی میچسبه..😋

خیلی خوشمزس منکه دوس دارم .من اینجوری درست میکنم یه پیاز داغ درست میکنم یه سیب زمینی و ۴ تا گوجه هم ...

دقیقا طرز پختش همینه ولی بنظرم رب نریز چون گوجه هست

دقت کن ب گوجه ها کشیده بشه که کته شفته نشه😁😁باهاش گل بازی کنی😃😃

برنج دودی هم قد ۲قاشق داری بریز که دیگه اووووففف😆😆

خیلی خوشمزس منکه دوس دارم .من اینجوری درست میکنم یه پیاز داغ درست میکنم یه سیب زمینی و ۴ تا گوجه هم ...

با چی میخورید ترشی یا سالاد یا ماست

وای بی نظیره باید با خرده درست کنی بعد موقعی که آماده شد با ماست محلی و سس تند بخوری 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

من برنج ایرااااانی خیس میکنم رب نمیزنم اصلا همش با گوجه و اب گوجه

یه پیاز نگینی میکنم سرخ میکنم بهش سیب زمینی نگینی اضافه میکنم(قابل حذفه یعنی سلیقه ایه دوست داشتی بریز)بعد ۴.۵ تا گوجه بستگی به مقدار برنجت داره پوست میکنم و نگینی خورد میکنم به پیاز و سیب زمینی اضافه میکنم تفت میدم تا آاااااااااب یندازه(میگم آب بندازه چون برنج با اب گوجه پخته بشه و خوشمزه ترررر😋😋) بهش نمک میزنم فقط زردچوبه رو حذف کن چون اونجوری یه دمی گوجه صورتی خوشرنگ داری،بعد آب برنجی رو خیس کردم میریزم میره و برنج رو به قابلمه اضافه میکنیم اگه آب گوجه کم بود دوباره آب میریزیم رو برنج 

بعد که آبش کشیده شد دم میزاریم عاشقشم با سالاد شیرازی

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
با چی میخورید ترشی یا سالاد یا ماست

ما شیرازیا اینجوری درست میکنیم. مثلا برای چندتا لیوان برنج از نیم کیلو بیشتر گوجه رو با میکسر پورع میکنیم. بعد پیاز داغ میگیریم سیب زمینی دوتا نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم با پیاز داغ بعدم پوره گوجه رو میریزیم و میزاریم یکم جوش بخوره بعدم برنج رو میریزیم با کمی نمک و کته اش میکنیم. بعدم با سالاد شیرازی پر ابغوره میل مینماییم. 😜😜😜

برنجو آبکش کن بذار 

پیازو نگینی خرد کن سرخش کن رنگش طلایی نیره شد گوجه نگینی رو قاطیش کن سرخ کن نمک فلفل زردچوبه بریز یخرده رب برای خوشرنگ شدن بعد قاطی برنجت کن بذار دم بکشه

میتونی بهش تو موقع تفت گوجه گوشت چرخکرده بریزی

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید

پیاز داغ میگیرم،۴تا سیب زمینی نگینی بهش اضافه میکنم و زردچوبه هم میزنم سیب زمینی که کمی سرخ شد دوتا قاشق رب گوجه خونگی میریزم وباهم سرخش میکنم،بعد آب جوش ونمک میریزم روش سرش میزارم که سیب زمینی نرم بشه،بعد برنج رو اضافه میکنم وقتی آبش جمع شد دمکنی میزارم که دم بکشه،با سالاد شیرازی حرف نداره

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
وای بی نظیره باید با خرده درست کنی بعد موقعی که آماده شد با ماست محلی و سس تند بخوری 

با برنج خورده که معرکه اس😭😭

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎