2777
2789
عنوان

روده و معده

114 بازدید | 9 پست

سلام خوبید.

بچه ها شوهرم 38سالشه درد مبهم شکمی داره میزنه سمت چپ بدنش یعنی دست و کتف و شانه.بیحال میشه و احساس سبکی سر بهش دست میده و تند تند میره دستشویی با عرض معذرت دستشویی میره خوب میشه تقریبا.گاهی اسهال و گاهی یبوست میشه تو این مواقع درد.نفخ میکنه.چهار سال پیش تست ورزش اکو قلب انجام داد خداروشکر مشکلی نداشت گفتن درد از معدته.زخم اثناعشر داشت که با انتی بیوتیک و رژیم غذایی خوب شد ولی گه گداری این علائمایی که گفتم میاد سراغش و واقعا کیفیت زندگیشو اورده پایین خیلی عصبیش میکنه.الان چهارساله.در ماه ده روز اینطور میشه شایدم کمتر.خودش میگه علائماش شبیه ای بی اسه یعنی سندرم روده 

خواستم ببینم کسی بوده این بیماری رو داشته باشه.خیلی نگرانم.ترخدا جواب بدید

منم سمت راست شکمم قسمت پایین گاهی درد میگیره و احساس میکنم معذرت می‌خوام قسمتی از مدفوعم مونده و یبوست میشم شوهرتون اینم داره؟😧

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سمت راست شکمم قسمت پایین گاهی درد میگیره و احساس میکنم معذرت می‌خوام قسمتی از مدفوعم مونده و یبو ...

فک کنم داره ولی سمت چپشه بیشتر.خودش میگه درد خاصی ندارم که اذیتم کنه فقط مبهمه داخل شکممه

فک کنم داره ولی سمت چپشه بیشتر.خودش میگه درد خاصی ندارم که اذیتم کنه فقط مبهمه داخل شکممه

دقیقا منم همینم دردش جوری نیست ک آزار بده و هست من تو نت میخوندم ک نوشته بود شاید گرفتگی عضله باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

ی خانومی نوشته بود دکتر گفتن چیزی نیست فقط تا آخر عمر. باید داروهای روان کننده شکم بخوره

منم سمت راست شکمم قسمت پایین گاهی درد میگیره و احساس میکنم معذرت می‌خوام قسمتی از مدفوعم مونده و یبو ...

سرام منم همین علائم رو دارم،دکتر میگه التهاب روده داری،

شما چه قرصی مصرف میکنین؟

ببخشید نفخ هم دارین؟

آره نفخم دارم 

ولی سونو رفتم کیست داشتم