2777
2789
عنوان

لکه بینی. پریود

179 بازدید | 14 پست

سلام خانما من توی اقدامم. 2 روز پریودم جلو افتاد و دیشب با یه لک صورتی خیلی کمرنگ شروع شد و تا الان هیچی ... 

پریودام همیشه منظم بودن اما این سری این جوری شده و لکه بینی دارم .. 

میخواستم زعفرون و دارچین گرمی جات بخورم اما ترسیدم احتمال بارداری هست ? توی نت خوندم ممکنه لک لانه گزینی باشه 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم اینطوری ام موقع پریود از وقتی ازدواج کردم یه لک خیلی کوچیک میاد بعد تا ۱۸ ساعت هیچی نمیاد. ا ...

حتما این کارو میکنم . البته من امید چندانی به بارداری ندارم چون سینه هام قبل از پریود همیشه درد میگیره و ورم میکنه الانم همینطور شده بودم اما بعد از لک دیشب ورم سینه هام خوابیده.  

شما اینجوری هستی مشکلی که نداره بدنت ? ممکنه بخاطر روزه گرفتن باشه بدنم ضعیف شده? 

تا فردا جا داری یا حداقل تا امشب. مخصوصا میگی جلو افتاده این لکه اومده دیگه طبیعیه. موعدت کی هستش؟

موعدم 2 روز دیگست . من پریودیام منظمه و 28 روزست. این سری 26 شدم 

احتمالش هست. تا مطمئن نشدی یکم رعایت کنی بهتره

اره رعایت میکنم ببینم چطور میشم 

حتما این کارو میکنم . البته من امید چندانی به بارداری ندارم چون سینه هام قبل از پریود همیشه درد میگی ...

نه من بدنم هیچ مشکلی نداره خداروشکر. اگه دوست داری بیا تایپیک منو بخون و امتحان کن. نمیگم درسته ولی امتحانش خالی از لطف نیست

😊
منم از وقتی رفتم تو اقدام پریودام با لکه بینی شروع میشه اوایل گیج میشدم نکنه لک لانه گزینی باشه بعد ...

ممنون عزیزم هر چی خدا بخواد 

موعدم 2 روز دیگست . من پریودیام منظمه و 28 روزست. این سری 26 شدم 

دقیقا منم وقتی لکه میبینم روز ۲۶ یا ۲۷پریودمه. آخه منم سیکلم ۲۸ روزه ست. ولی این ماه رمضونی روز سی ام پریود شدم. همیشه ماه رمضون بدنم افت میکنه دیرتر پریود میشم

😊