بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
من سزارین قانونی هستم. اما خصوصی میرم. اونم کوچیکه و مجرای زایمانم. بعدم میکرو کردم بچم، بچه ...
میکرو ینی چی؟؟
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه اصلا درد نداشتم ولی کیسه ابمو پاره کردن امپول فشارم زدن ۱ساعت بعدش بخاطر ضربان قلب بچه بردنم سزارین. درد طبیعی نکشیدم ولی استرسی ک تو اون ۴ساعت داشتم خییییلی بدبود.
تخمک منو میگیرن چون اسپرم خیلی ضعيفه تو تخمک تزریق میکنن و لقاح مصنوعی انجام میدن بعد انتقال میدن تو رحم. اگه انتقال دومت باشه لایه های دور جنین رو با لیزر باز میکنن چون نطفه ضعیفه و اگه بخواد خودش این کارو بکنه ممکنه سقط بشه. یه لایه رو میذارن بمونه و بعد 16 روز جنین کاملا لانه گزینی میکنه. اگه خدا بخواد.