2777
2789
عنوان

سزارین اجباری...

1722 بازدید | 51 پست

سلام هفته ۳۶ بارداریم میخوام ببینم کیا اجباری و با نامه دکتر و تو بیمارستان دولتی سزارین شدن ؟چرا ؟

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞

من سزارین اجباری بودم چون پسرم بریچ بود و دهانه رحمم باز شده بود

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه اصلااا نمیشه مگه اینکه بچه بریچ باشه

یا اینکه چند قلو باشه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من سزارین قانونی هستم. اما خصوصی میرم. اونم کوچیکه و مجرای زایمانم.  بعدم میکرو کردم بچم، بچه ...

میکرو ینی چی؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من سزارین قانونی هستم. اما خصوصی میرم. اونم کوچیکه و مجرای زایمانم.  بعدم میکرو کردم بچم، بچه ...

من شنیدم اینو بکی میگفت چون دیر بچه دارشدم سزرین ش کردن خوب اون طرف هم میتونست طبیعی بدنیا بیاره چرا برا بقیه اینقدر راحت نمیگیرن؟

درد طبیعی هم کشیدی؟

نه اصلا درد نداشتم ولی کیسه ابمو پاره کردن امپول فشارم زدن ۱ساعت بعدش بخاطر ضربان قلب بچه بردنم سزارین. درد طبیعی نکشیدم ولی استرسی ک تو اون ۴ساعت داشتم خییییلی بدبود.

میکرو ینی چی؟؟

تخمک منو میگیرن چون اسپرم خیلی ضعيفه تو تخمک تزریق میکنن و لقاح مصنوعی انجام میدن بعد انتقال میدن تو رحم. اگه انتقال دومت باشه لایه های دور جنین رو با لیزر  باز میکنن چون نطفه ضعیفه و اگه بخواد خودش این کارو بکنه ممکنه سقط بشه. یه لایه رو میذارن بمونه و بعد 16 روز جنین کاملا لانه گزینی میکنه. اگه خدا بخواد. 

من شنیدم اینو بکی میگفت چون دیر بچه دارشدم سزرین ش کردن خوب اون طرف هم میتونست طبیعی بدنیا بیاره چرا ...

بیشتر ای وی اف هارو سزارین میکنن حتی بیمارستان دولتی

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞