2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست
بتام یک هس😭😭😭دیگه هیچ جانمیرم 😭😭😭😭😭💔💔💔💔واقعاخوشبحالت بدون دغدغه ومشکل باردارشدی..خداحفظش ...

خودت آزمایشتو دیدی؟

چرا نری عزیزم..اتفاقا باید بری که خدای نکرده اگه مشکلی باشه زود رفع بشه 

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
خودت آزمایشتو دیدی؟ چرا نری عزیزم..اتفاقا باید بری که خدای نکرده اگه مشکلی باشه زود رفع بشه 

اوردشوهرم..گفتش ازهمونجاپرسیدم اونام گفتن منفیه..خودمم صبح پرسیدم گف زیر۱۵منفیه

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم ناراحت نباش .. تو هر شری یه خیری وجود داره که ما ازش بی خبریم..شاید الان مصلحت نیست ..لطفا پیگیری کن و پیش متخصص برو هنوز جوونی چرا باید ناامید بشی؟هنوز خیلی فرصت داری

ما تو فامیلمون زیاد بودن خانومایی که تو ۴۰-۴۵ سالگی هم بچه دار شدن هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

می‌دونم خیلی سخته..جای تو نبودم و حس تو رو نداشتم اما میتونم درک کنم که انتظار چقدر می‌تونه سخت باشه...اما توروخدا با خودت قهر نکن به خودت ظلم نکن یه متخصص خوب پیدا کن و برو .. مطمئنم که مشکلت حاد نیست و زود رفع میشه زندگی رو به کام خودت و شوهرت تلخ نکن..گریه نکن افسرده نباش بذار شوهرت افتخار کنه که همچین زن قوی ای داره..خدا کمکت می‌کنه عزیزم دعا میکنم که هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد🌹

نیگا گلم این ازمایشمه..😭😭

عیب نداره عزیزم دنیا که به آخر نرسیده...خداروشکر هم خودت هم شوهرت جوون و سالمین.. انشالله دفعه بعد.. غصه نخوری ها

فداتشم مهربون..اگه باردارنشم بخدا دق میکنم 😭

خدا نکنه عزیزم..این حرفو نزن معلومه که باردار میشی چرا نشی..شاید یه کم دیرتر از زمانی که میخواستی بشه اما حتما نی نی میاری😍😉

خدا نکنه عزیزم..این حرفو نزن معلومه که باردار میشی چرا نشی..شاید یه کم دیرتر از زمانی که میخواستی بش ...

ان شاءالله خدا صداتوبشنوه..منکه جوابمونمیده انگارخدایی ندارم😔

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ان شاءالله خدا صداتوبشنوه..منکه جوابمونمیده انگارخدایی ندارم😔

نگو این حرفو...از ته دلم می‌خوام انتظارت زود تموم بشه و به مراد دلت برسی عزیزدلم

مال من سر دخترم خیلی دیر ازمایشم نشون داد. همش یک بود بعد. ی ماه عقب انداختن یهو بتام ۱۵۰۰شد

ده روز دیکه با ازمایش بده