sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 ببخشید من آنقدر کند و هولم😞 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 آره عزیزم تا جایی که یادم میاد بیرون ریخت...نمیدونم بخدا اصلا مغزم هنگه هنگه.. فک کنم تازه از پریود تمیز شده بودی واسه همون زود گرفته خدایاشکرت
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 بچه ها آنتی بیوتیکایی که مصرف کردم ضرر نداره؟ یه هفته آنتی بیوتیک مصرف کردم...حتی شیاف نبابا اما دیگه مصرف نکن خدایاشکرت
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 دیروز بی بی چک زدم هاله انداخت اما ۹روز مونده بود به پری خانمای اینجا گفتن خیلی زود زد ... انشالله اگه نی نی میخوای باردار باشی عزیزم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 نبابا اما دیگه مصرف نکن مصرف نکردم یه هفته س😟 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 انشالله اگه نی نی میخوای باردار باشی عزیزم چند وقته سر خونه خودتی؟بچه میخواستی؟من فعلا نه نمیخوام ولی اگه خدا بده قربون خدا بشم حتما حکمتی داره خدایاشکرت
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 فک کنم تازه از پریود تمیز شده بودی واسه همون زود گرفته آره فکر کنم دو روز بعدش بود اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 واسه اونایی ک نی نی ندارن دعا کن. بگو باز پریود،شدی و وقتی ناراحت شد بی بی چکتو بذار کف دستش .😜 ... چشم عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم...انشالله خدا به همه مامانای بچه سالم بدهواااای دارم دیوونه میشم...کاش یه نفر الان پیشم بود😢 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دخترشاهپریون عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 587 قربونش برم الهی آخه اصلا منتظرش نبودم....خدا خیلی دوسم داره میگم بدنیا اومد عکسش بفرس
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 سلام خانمی مبارکه عزیزم مامان شدنت منم 1 خرداد بود بی بی زدم و مثبت شد بنظرم زایمانمون تو ی ماه باشه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 بگو اقاییم ۱و۲و ۳ بووووووومپپپپ خبر دارم چه خبراااا اولین وارث شما امروز سلام کرد بعد ... 😂😂😂😂وای کاش قبل اینکه رفته بود بی بی زده بودم...اصلا حتی بهش نگفتم بی بی چک خریدم گفتم یه وقت منفی باشه الکی شلوغش نکنم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 میگم بدنیا اومد عکسش بفرس چشم عزیزم حتما😘 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 سلام خانمی مبارکه عزیزم مامان شدنت منم 1 خرداد بود بی بی زدم و مثبت شد بنظرم زایمانمون تو ی ماه باشه فدات شم خانوم..شمام مبارکتون باشه انشالله به سلامتی🥰 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
مهرفام عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 4628 چشم عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم...انشالله خدا به همه مامانای بچه سالم بده واااای دارم دیوونه میشم ... همون بهتر نیس.خودتی و خدای خودت کله پدر هر چی آدم بیخیال و بی توجه ر........😎🙄