2777
2789
تبریک میگم. تو به ساعت کالیفرنیا امریکا میخوابی و بیدار میشی دیگه سهم ماها از خارج از کشور در همین ...

😂😂😂😂پوکیدم

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خووش بحالت😭😭منم منتظرم عشقم بیدارشهه😁

خخخخخ ❤️

زِندگـیو عِیـن پاستیـل بِجـویین ....هَر مَزه ایـے هَم داشت چه تلخ چه شیـرین قورتـش بِدین ....ب همین راحتـے 😎 والا شـاخ شده .... 😏

باردارم هورمونام بهم ریخته😐شبا مث جغد بیدار 🙂روزا مثل خرس زمستونی خواب😴 اعصاب سگی🐶اشتها گاوی🐴هیکل خوکی🐖فهم اندازه ی پاندا🐼

خلاصه برای خودم باغ وحشیمم😃😀

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
چون دیروز همش خواب بودم

دخترن دخترای قدیممم😋😋😋چقد خواب 😠

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
وای هنوز تموم نشده؟..منم حالم بدهههه..ای خدااا خیلی سخته

نه نمیدونم چرا اینطور شدم من اوایل خوب بودم الان دو هفته است خیلی معدم بهم ریخته وزنم کم کردم نمیتونم درست غذا بخورم😢

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بلند شدم هسرمو از خواب بیدار کردم ی قهوه داغ دادم بهش.بدرقش کردم رفت سرکار.حالا خودم خوابم نمیبره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

منتظر یه تلفن مهمم

خوابم نمیبره 😔

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐