2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 13 پست

تا حالا کسی با قرص پروژسترون باردار شده من از شب ۱۵تا ۱۰شب خوردم الان ۳روزه تموم شده ولی خبری از پریود نیست امکانش هست باردار باشم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ علائمی ندارم حتی سینه هامم حساس نشدن فقط کمرم و زیر دلم گاهی درد می‌کنه خودمم احساس میکنم زیر شکمم سنگین شده وقتی نفس میکشم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

اره من خوردم دوماهه باردار شدم ...ماه اول بعد تموم شدنش فردلش زود پری اومد ولی ماه دوم خبری نبود و باردار شدم 

البته من زود تر از قطعش همین جور الکی بی بی گذاشتم چون سالگرد عقدمون بود شوهرم رو سورپرایز کنم اگه حامله ام که مثبت بود ... فردا حتما بی بی چک بزن ما رو صدا کن 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اره من خوردم دوماهه باردار شدم ...ماه اول بعد تموم شدنش فردلش زود پری اومد ولی ماه دوم خبری نبود و ب ...

چشم دعا کن مثبت باشه خیلی از لحاظ روحی داغونم

عکست که عکس بی بی هستش درسته؟مال خودت نیس؟

ب امید این گذاشتم ک بی بی چکم اینجوری مثبت شه

دعات میکنم که همین ماه باردار باشی نگران نباش منم التماس دعا دارممممممم شدید 

ایشالا ب حاجت دلت برسی