2777
2789
عنوان

اشتی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 49 پست
خدا رو شکر که یکی مثل خودم دیدم که بهانه میاره کم زنگ زدی... من قهر میکنم به شوهرم میگم تنهام بزار ...

فک کنم همه خانوما اینجوریم وقتی ناراحتن دوست ندارن عشقشون تنهاشون بزاره حتی اگه بگن تنهام بزار این حرف دلشون نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقاااذمن اصلا نمیتونم تصور کنم مولا دلم تنگ شوهرم شه و از این حرفا به هم بزنیم یعنی یه جورایی میشم ا ...

خب حتما درحد من احساسی نیستی من خیلی احساساتیم زود گریم‌میگیره

وای من یه فیلمی پشت تلفن براش درمیارم..

البته خودش میگه عاشق همین لوس بازیاست

اویل باورش نمیشد دست خودم نیست..

یهوهرازگاهی میگه دلم برای گریه هات تنگ شده😂😂

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

خوبه که شوهرتم اینجوریه،من شوهرم یکم محبت میکنه با تعجب نگاش میکنم میگم چته چه خبره چه نقشه داری😂😂

وای توهم بخاطرراحساساتی بودنته یا فیلم بازی میکنی😂

نه بخدا اصلا فیلم نیست دست  خودم نیست..

حتی بعضی وقتها شوخی هم میکنه گریم میگیره .با گریه عین بچه ها حرف میزنم..فقط پشت تلفن غش میکنه 😁

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙