2777
2789
عنوان

💏❤عاشقانه خاص❤💏

602 بازدید | 27 پست

سلام آبجیا ..

فکر میکنید چه عاشقانه خاصی با همسرتون دارین که فقط مختص شما دو نفره ؟ یه چیزی که مخصوص دونفره هاتونه .. مخصوص عاشقی خودتون فقط ..

مثلا من با همسرم زیارت عاشورا میخونیم از اول نامزدیمون .. شما هم بگید 😊❤❤❤

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

هیچی من مثل بیوه زنا هستم شوهرم هیچوقت نیست

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش بحالت 

من بدبختم شوهرم خیلی کاهل شده.

اول عقد نماز جمعه محلشون میرفت .‌اهل کار خیر این چیزا بود 

دیروز خونمون صداش کردم صبح نماز بخونه باهام دعوا کرد 

ما ک پول نداریم دلم ب اعتقادش خوش بود ک .....

حس میکنم عشقم ب ته خط گشیده شده😞😞😞😞😞

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

اینکه پفک هندی و پاپ کرن درست میکنم بغلم میکنه موهامو ناز میکنه دوتایی فیلم میبینیم....یا اینکه هروقت قهرکنم صبحش با یه بربری داغ و یه میز کامل صبحونه مواجهه میشم حتی اگه مقصر باشم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

حالا ک انقد با همسرت خوبین موقع دعا با همسرت 

جففتون برای مشکل مالی و اعتقاد دینی همسرم دعا کنید 

خیلی گریه کردم

چرا عزیزم ؟

نمیدونم چی بگم شوهرم همش سرکاره اونم بدون حقوق اضافه  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

تو رو خداااااااااااااااااااااااا ب همسرت بگو حالا ک کربلاست برای مشکل مالی ما و اعتقاد دینی همسرم دعا کنه 

تو رو خدا😢😢😢😢😢

خوش بحالت  من بدبختم شوهرم خیلی کاهل شده. اول عقد نماز جمعه محلشون میرفت .‌اهل کار خیر این چی ...

با هم بخونین .. شما کمکش کن .. همون صبح برا جفتتون سجاده پهن کن با چادر نمازت برو بالا سرش صداش کن .. با مهربونی .. بیدار میشه

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

ما با همدیگه وقتی لوس میشیم شبیه دیرین دیرین حرف میزنیم با قیافه های کج و معوج.یا لبای و ملافه میذاریم ت  لباسامون چااااااااق میشیم و مضحک و بعد کلی میخندیم...

واسه سلامتی❤مامانم❤صلوات میفرستی؟✔
با هم بخونین .. شما کمکش کن .. همون صبح برا جفتتون سجاده پهن کن با چادر نمازت برو بالا سرش صداش کن . ...

بخدا بوسش کردم گفتم عزیزم پاشو اونم بوسم کرد 

تا اسم نماز اومد داد زدش