تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان هوس.. | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 78 پست چرا انقدر هوس فستفود میکنم😥 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1398/03/12 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 چه گونه ؟😌 به راحتی 😁گاهیم دوتا. کلا کم غذام هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 نمیشه ترک کنی بایدببندنت به تخت😁😀به زورترکت بدن یه چندتا چک و لقدم بزنن بهم بلکه ادم بشم😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 به راحتی 😁گاهیم دوتا. کلا کم غذام بیا دست بکش رو سر ماها😄 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 خیلی دوست داشتنیه مخصوصا با کالباس ولی من همسرم تحریمم کرده حق ندارم کالباس بخورم🙁 والا شوهرمنم ازین حرفازیادمیزنه منم روزاکه نیس کالباس میگیرم میخوریم خودمو پسرام آثارشم منهدم میکنیم،ولی شب ازبوی سیری که گرفتیم میفهمه😀 نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 به راحتی 😁گاهیم دوتا. کلا کم غذام والا من نمیخورم که سیرشم،میخورم که تموم شه،همیشه هم غذای خودمومیخورم چشمم دنبال غذای بقیه هم هس😁 نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 والا شوهرمنم ازین حرفازیادمیزنه منم روزاکه نیس کالباس میگیرم میخوریم خودمو پسرام آثارشم منهدم میکنیم ... 😂😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 والا من نمیخورم که سیرشم،میخورم که تموم شه،همیشه هم غذای خودمومیخورم چشمم دنبال غذای بقیه هم هس😁 لنتیتو خود منی😂😂😂😂ابجی کوچیکم همیشه ازم دور میشینه غذاشو نخورم😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 یه بارازبس غذاخوردم حالم بدشد بردنم بیمارستان ،اونجا آوردم بالا خوب شدم نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مثلا چرا ازینا الان جلوم نیس😑 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 مثلا چرا ازینا الان جلوم نیس😑 چون جنبه نداری😂 نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 یه بارازبس غذاخوردم حالم بدشد بردنم بیمارستان ،اونجا آوردم بالا خوب شدم وای منمدوسه بار همینجور شدم باز یه خاطره یادم اومد صبر کن😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 شیفولی یبار خیلی ماکارونی خوردمتا خرخره اومده بود ماکارونیادیدم حالم خوش نیست رفتم دسشویی انگشت کردم بالااوردمانقدر شدت تهوعم زیاد بود یه دونه سویا از راه سوراخای کام دهنم رفت تو دماغم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂غش کردم تو دسشویی از شدت خنده😂😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 والا شوهرمنم ازین حرفازیادمیزنه منم روزاکه نیس کالباس میگیرم میخوریم خودمو پسرام آثارشم منهدم میکنیم ... کالباس و سوسیس خیلی توش آشغال میریزن من زیاد درمقابل تحریم مقاومت نمیکنم😁 هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 شیفولی یبار خیلی ماکارونی خوردم تا خرخره اومده بود ماکارونیا دیدم حالم خوش نیست رفتم دسشویی انگشت ... میبینی میگم جنبه نداری غذا جلوت باشه😂😂 نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 والا من نمیخورم که سیرشم،میخورم که تموم شه،همیشه هم غذای خودمومیخورم چشمم دنبال غذای بقیه هم هس😁 من اصلا علاقه به غذا ندارم ترجیح میدم همش شیرینی بخورم. فقط گاه گاهی هوس یه غذایی میکنم هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...