تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان هوس.. | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 78 پست چرا انقدر هوس فستفود میکنم😥 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1398/03/12 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دود1 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 3332 😣😣😣😣😣😣 غروب یکی خوردم تاپیکتو دیدم نتونستم جلو خودمو بگیرم🙈🙈🙈🙈نفرین عامون برتو باد هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 من به شدت هوس شیرینی میکنم در هرحالتی حتی بعد غذا. بیشترم کیک و شیرینی کاکائویی😍😍😍😍😍😍 هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 الان دلم یه تیکه ازون پیتزای دیشبومیخاد،میخام برم جعبه شوازسطل آشغال دربیارم بو کنم😂 نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 غروب یکی خوردم تاپیکتو دیدم نتونستم جلو خودمو بگیرم🙈🙈🙈🙈 نفرین عامون برتو باد 😂😂😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 الان دلم یه تیکه ازون پیتزای دیشبومیخاد،میخام برم جعبه شوازسطل آشغال دربیارم بو کنم😂 وای من یه خاطره دارم صبر کن بگم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 منم کسی نیست تنها میخورم.دوتا پیتزا بزرگ درس میکنم واسه خودمو دخترم دوتا تیکه میخوره سیر میشه بقیشو ... من با 3تا تیکه پیتزا سیر میشم😕😕😕 هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...
دخترای_گلم عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 2468 اخ نگووووو 😍 اونم شکلات تلخ و قهوه تلخ بعضی وقت ها دوتا رو باهم میخورم
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 چند وقت ویشا تصمیم گرفتم سس رو بزارم کنار ،انداختمشون تو سطل اشغال.شاممون مرغ سوخاری بود ،دوتا تیکه مونده بود از مرغادیگه تحمل نکردم رفتم ظرف سس و از سطل اشغال دراوذدم شستم ریختم رو مرغا دوباره انداختمش سطل اشغال😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اونم شکلات تلخ و قهوه تلخ بعضی وقت ها دوتا رو باهم میخورم وارههرچی کاکائو و شکلات باشه من عاشقشم😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 من با 3تا تیکه پیتزا سیر میشم😕😕😕 مضرِ دوس داشتنی😘 منم زودسیرمیشم ولی یک ساعت بعدهوس میکنم نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 من با 3تا تیکه پیتزا سیر میشم😕😕😕 چه گونه ؟😌 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مثلا تاپیک زدم راهنمایی بشممیبینم مبتلابه زیاده😂😂😂😂 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 چند وقت ویشا تصمیم گرفتم سس رو بزارم کنار ،انداختمشون تو سطل اشغال. شاممون مرغ سوخاری بود ،دوتا تیک ... 😂😂😂😂 نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
ننه_شیفولی عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 2940 نمیشه ترک کنی بایدببندنت به تخت😁😀به زورترکت بدن نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
tanhaeii عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4240 مضرِ دوس داشتنی😘 منم زودسیرمیشم ولی یک ساعت بعدهوس میکنم خیلی دوست داشتنیه مخصوصا با کالباس ولی من همسرم تحریمم کرده حق ندارم کالباس بخورم🙁 هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...