2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن و یک دنده

176 بازدید | 19 پست

سلام من یک پسر سه ساله دارم شوهرم خوب باشه خوبه ولی ب خاطر چیزهای الکی بددهن و لجباز میشه امشب خونه مادر شوهرم سر چیز الکی بحث کرد ب نطرتون چ کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش صحبت کن بگو عزیزم از لجبازی وبددهنی چی تا حالا عایدت شده؟غیر از اینه که هم اعصاب خودت وهم اعصاب دیگران را بهم می ریزی؟

عزیزم زمانی که خوش اخلا ق ومهربون هستی چه قدر دوست داشتنی هستی بیا عزیزم برای همیشه این خوش خلقی ومهربانی را در زندگی حفظ کن.

خب حتما لجشو در اوردی

من کلا خیلی اروم و صبورم هر چی این میگه من سکوت میکنم ولی امشب مثلا گفت دختردار شدم اسمشو میزارم والا گوهر گفتم چی گفت همین که من گفتم روی همین بحث کردیم در واقع اصلا خبری نیس و ب خاطر چیز الکی هر چی تونست گفت

من کلا خیلی اروم و صبورم هر چی این میگه من سکوت میکنم ولی امشب مثلا گفت دختردار شدم اسمشو میزارم وال ...

چند بار اینکارو کردم حتی مشاوره هم رفت ولی دوباره از اول

شوهر منم بد دهنه هرچی با زبون خوش باهاش حرف زدم اخرشم از در که میاد خونه الکی به همه چی فوش میده

بد عادتیه بابا منم اینطوره ولی الحمدالله شوهرم نه

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(