2777
2789
عنوان

میگرن

438 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی می تونه کمک کنه من چند ساله میگرن شدید داروم طوری که اگر داروهای اعصابی که الان می خورم نخورم هروز میگره شبحا روزی ۲ ساعت الان داروی اعصاب می خورم عوارضشون خیلی چاق شدم افسردگی گرفتم ریزش شدید مو گرفتم ۱۲ ساله میگرن دارم ممنون میشم کسی از راهی جواب گرفته من طب گیاهی رفتم.همیو پاتی رفتم حجامت رفتم ولی جواب نگرفتم

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داروي اعصاب؟ 

يا داروهاي ضد تشنج؟

درمان خاصي ك نداره فقط كنترل ميشه

بايد از زمينه هاي بروزش پيشگيري كني

مث استرس نور افتاب تشنگي هواي گرم..

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

میگرن واسه زیاد شدن استروژن هست 

راهیم نداره 

پرهیز غذایی داشته باش 

گشنه نمون 

از دود و بو دوری کن 

به محض اینکه سردردت شروع شد نصف دیکلوفناک بخور 

ژلوفن و استامینوفن به درد میگرن نمی خورن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

تمرينهاي تنفسي خيلي خوبه روي تنفس كار كن

يوگا برو اگه حوصله داري

تو ك همه درمانها رفتي درمان سوجوك هم برو اگه اسمش درست يادم مونده باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

همون دارو های ضد تشنج اره دکتر داده .تو پیرامات .پراپرانول پرگابالین آمی تری پتلین.اینا رو می خورم از بس میگرا استاپ خورده بودم با مسکن دکتر بهم گفت اعتیاد پیدا کردی یه دوره سه ماه بدون مسکن دردو تحمل کردم فقط با همین دارو ها دکتر می خواست بیمارستان برا ترک بستریم کنه

خیلی مزخرفه من قرص ارگوتامنسی میخورم

ارگوتامین فقط اگر اول سردرد بخوری جواب میده، بابای من سالها ارگوتامین می‌خورد. اما الان چند ساله میگرستاپ میخوره،راضی تره. اینو برعکس ارگوتامین  باید تو اوج سردرد بخوری. 

ارگوتامین فقط اگر اول سردرد بخوری جواب میده، بابای من سالها ارگوتامین می‌خورد. اما الان چند ساله میگ ...

ارگو تامین چند سال پیش خوردم دیگه جواب نمی ده