2777
2789
عنوان

دزدی های کوچولو🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 146 پست
😂😂😂چرا یبار بهش بگو چند سالته الان ؟؟؟بزار سوهر کردی بعدا حرف افتاد بگو بابا دلم واسه جیبایه پر پ ...

اون دیگه مول باباس عیب نداره

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
تو سالاد شیرازی دختر عمه ام پشکل گوسفند ریختم ،اونم تا تهش را خورد فکر کرد فلفل سیاهه البته ربطی به ...

ازتوباید ترسید😂😂😂😂😂😂 میدونه ؟؟؟

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بگم یادم اومد کلی خندم گرفت من خواهرم ٣سال اختلاف سنی داریم دور ور ٥اینا بودم تو کشو یه چیزی پی ...

واااااای وای مردم🤣🤣🤣🤣

اردك اسباب بازيا😁😁😁

فکر کردم زنده ها من یبار با پسر داییم یه جوجه مریض ننم داشت دزدیدیم ببریم سرشو ببریم هرچی من چاقو میاوردم نمیبرید

5 ، ۶ سالم بود ، رفتیم عروسی بعد اونجا یه دختره بود خیلی میرقصید دیگه از شدت رقص کفشش رو در آورد.  منم کفشاش رو برداشتم قایم کردم بالا پشت بوم 😒😑 تا یه ساعت دنبال کفشاش میگشتن 

دیدم پیدا نمیکنه آوردم گذاشتم دم در 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
فکر کردم زنده ها من یبار با پسر داییم یه جوجه مریض ننم داشت دزدیدیم ببریم سرشو ببریم هرچی من چاقو می ...

😖😖😖😖بي رحممم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وایییییی از بوش متوجه نشد یعنی؟؟😷😷بعد تو پشکل از کجا آوردی؟😲😲

نه بچه بود شاید 4سالش.خوردش.

پشکل مال گوسفند قربونی عید قربون بود تو حیاطمون بسته بودیم به درخت بعد از کشتنش شام عمه اینا موندن خونمون منم نقشه شومم را عملی کردم

خدایا شکرت   
من کتابای هیچ کتابخونه ای رو پس ندادم چون  لازمشون دارم  و اگه کسی لازم داشت زنگ میزدن میگ ...

منطقت تو پانکراسم

من یه داداش دارم که یه سال از خودم بزرگتره بچه که بودیم یه اسباب بازی فروشی سر کوچمون بود پیرمرد بود با داداشم می رفتیم اسباب بازی میگرفتیم ازش, می آوردیم یه ساعت بازی میکردیم بعد می بردیم تعویض میکردیم تا شب.این اتفاق سه چهار بار می افتاد دزدی نبود ولی یه جور سواستفاده گری بود 😝😝

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
5 ، ۶ سالم بود ، رفتیم عروسی بعد اونجا یه دختره بود خیلی میرقصید دیگه از شدت رقص کفشش رو در آورد. &n ...

تو دیگه آخرش بودی