2777
2789
عنوان

بنظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست
ست کاملم ضایست بنظر من ...تو تابستون مخصوصا رنگا یکی نباشه جذابتره...نه که سبز با ابی پر رنگ با روسر ...

اره موافقم شدید 

از بالا تا پایین کرم مثلا😂چق ضایعس

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره موافقم شدید  از بالا تا پایین کرم مثلا😂چق ضایعس

اووووه مخصوصا کرم اصلا خوشم نمیاد...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
خوشت اومده بخر نزار تو دلت بمونهدباهاش سرمه ای یا مشکی بپوش  میگما یه سوال اگه من بخو ...

باید قبل از یک دقیقه با سه دقیقه پاک کنی مگر نه میمونه البته فک‌کنما دقیق نمیدونم

خیلی تودلمه مدلش ولی رنگاش کرم خاکستری و سبزمونده که من سبزو خیلی میپسندم

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
خیلی ربط داره. رنگ شلوار  وقتی بقیه لباسها همرنگ باشند  پاها کوتاه تر بشکل دیده میشند. این ...

اهااااا 

منظورم از اینکه چ ربطی داره حالت تمسخر نبودا منظورم این بود دلبل حرفت چیه عزیزم یدفه بد برداشت نکنی🤪

سبز با قرمز  سبز با خاکستری سبز با زرد لازم نیست که فرم مدرسه و یک رنگ بپوشی

مثلا توی لباس پوشیدن باید از چند رنگ استفاده کرد سه رنگ بد میشه؟

😂😂😂ای جان یادته اون تاپیک کرکر خنده بود خدایی

افتضاح بود اصلا😂😂😂😂

بلد باشی چطور بپوشی سه رنگ کاملا مناسبه و درست

وای اسمت😍😍

مرسی گلی