mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 عنوان بنظر شما 197 بازدید | 30 پست باید همچیو ست پوشید؟من اصلا با انی قاعده مشکل دارم😭😭😭الان عاشق ی کیف شدم رنگش سبزه (مشکیم نداره)ولی هیچی ندارم ک بخام همراهش بپوشم🤨🤨🤨🤨 بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝 1398/03/11 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 این قاعده*** بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
elyjoooon عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 712 خوشت امده بخر .خود بخود خودش ست میشه تا آخرین نفس هستم برای کسانی که دوستشون دارم
پبتزادوستدارم عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 7133 سبز با قرمز سبز با خاکستریسبز با زردلازم نیست که فرم مدرسه و یک رنگ بپوشی
صهبای عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 7178 یه شال باهاش ست کن 🤲 اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
عسل_بانوoo عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 377 خوشت اومده بخر نزار تو دلت بمونهدباهاش سرمه ای یا مشکی بپوش میگما یه سوال اگه من بخوام تاپیک بزنم توش یه عکس بزارم بعدش چجوری میشه عکسو پاک کنم?
گلآبتون عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 3172 مشکی بپوش اون و تک بذار دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38603 فقط مشکی نیست رنگ مکملش قرمز هست ...سبز و مشکی ست اصلیش نیست ..
najمه عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 95 تو گوگل سرچ کن ببین چ رنگی ب سبز میاد. قطعا ی لباسی داری ک بهش بخوره دیگه بسمه الله گفتیم و عشق آغاز شد!
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 همه چیتو مشکی کن باهاش تورومیبینمتوی تاپیکایاد اون حرفت میفتم ینفر گفت الت همسرم انحنا داره توگفتی سمباده بکش😂😂😂😂هنوز یادش میفتم کلی میخندم خداخیرت بده بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18474 همشو مشکی کن بجز شلوارت و کیفت . اگه قدت کوتاهه نه. اگه قد بلندی اره.
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13997 ست کاملم ضایست بنظر من ...تو تابستون مخصوصا رنگا یکی نباشه جذابتره...نه که سبز با ابی پر رنگ با روسری بنفشا رنگای همخون ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 همشو مشکی کن بجز شلوارت و کیفت . اگه قدت کوتاهه نه. اگه قد بلندی اره. چ ربطی ب قد داره عزیزم؟ بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝