2777
2789
عنوان

خانمهای مومن و نماز خون

104 بازدید | 9 پست

من هر از چند گاهی بشدت تصمیم میگیرم نماز بخونم و میخونم ولی وقتی از طرف خدا هیچ حرکتی نمی بینم و مشکلات بهم فشار میره و کارهایی که شوهرم و خونوادش باهام کردن و بی جواب مونده یادم میفته باخدا قهر میکنم و ترک نماز خیلی گناه میکنم خودم میدونم ولی چیکار کنم که اینجوری نشه چون واقعا بعضی وقتها دلم میخواد باخدا حرف بزنم و زار بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه برا حرکت و جواب میری سراغ نماز!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم خیلی طلبكارانه خدا رو میبینی ما باهاش معامله نمیكنیم كه ما نماز میخونیم توام باید به جاش فلان خواسته و اوكی كنی حالا كه ندادی نمازمو پس بده! آخه دختر خوب مگه بچه ایم خدا خیلی مهربونه صبور باش به وقتش در رحمتش به روت باز میشه من خودم نماز و ببرای آرامش روحم میخونم سعی میکنم همیشه اول وقتم بخونم مشكلات زندگیمم كم نیست خواسته های اجابت نشدمم زیاده ولی من طلبكارش نیستم خیلی هم بدهكارشم 

نماز برای رفع مشکلات نیست برای خود ادم و ارامش درونیش هست 

مشکلات زناشویی و خانوادگی هم دست خدا نیست ادما باید مهارت های ارتباطیشون رو‌قوی کنن خدا تو‌این زمینه چکار باید بکنه دقیقا 

در اخر هم شما نماز بخونی یا نخونی سود و زیانش برا خودته ب خدا چیزی اضافه نمیشه ازش هم چیزی کم نمیشه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

تا وقتی برای حل مشکلات و انتقام گیری خدا بری سمت عبادت نه هیچ لذتی خوای برد ونه میتونی پایبند بمونی اینبار برای خود خدا برو سمتش تا حس خوب عبادت رو بچشی جوری که بقیه مسائل برات بی اهمیت شن💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم