2777
2789
عنوان

عكس رنگي رحم

150 بازدید | 17 پست

بعده شيش ماه كه باردار نشدم دكتر عكس رنگي داد برام كه مشخص شد فقط لوله ي راستم بازه اين ماهم باز اقدام كردم كيا مثل من بودن همون ماه كه عكس انداختن باردار شدن بياين تورو خدا خيلي نگرانم نكنه باردار نشم

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏

من ماه بعد عکس رنگی اقدام کردم باردار شدم

آذر عکس انداختم دی اقدام. آخر دی بی بی چک مثبت

لوله ی راستمم بستس با چپ باردار شدم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال پیش عکس رنگی گرفتم سالم بودم ولی چند ماه بعد باردار شدم سقط شد و الان بعد چنتا سقط چند ساله اقدامم باردار نمیشم واسم باز عکس رنگی نوشت انجام ندادن میگن خطرناکه اشعه تو رحم.ولی احتمال بارداریتو ن بیشتر میشه با دوتا لوله

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
نگران نباش بسپار به خدا آنطرف هم پیگیر دوا دکتر باش

خيلي وقته سپردم به خدا فقط نميدونم چرا جوابمو نميده اخه از حرف اطرافيان كلافم تاكي بايد دروغ بگم كه بچه نميخام سنم داره ميره بالا

خيلي وقته سپردم به خدا فقط نميدونم چرا جوابمو نميده اخه از حرف اطرافيان كلافم تاكي بايد دروغ بگم كه ...

دقیقا مث من😞

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
من ماه بعد عکس رنگی اقدام کردم باردار شدم آذر عکس انداختم دی اقدام. آخر دی بی بی چک مثبت لوله ی را ...

خداكنه دعام كن فقط دكتر به من گفت كه سه روز بعده عكس اقدام كن 

خيلي وقته سپردم به خدا فقط نميدونم چرا جوابمو نميده اخه از حرف اطرافيان كلافم تاكي بايد دروغ بگم كه ...

عزیزم شیش ماه زمان زیادی نی برا باردار شدن 

خودم یک سال نیم منتظر بودم 

عزیزم فقط بگو ما فعلا بچه نمیخاییم هیچ وقت لو نده ک اقدامی هستید 

هربار پرسیدن خیلی راحت و با خنده بگید بچه نمیخاییم 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
عزيزم انشالله خبر بارداريمونو همين جا بديم

ان شالله عزیزم ان شالله

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
عزیزم شیش ماه زمان زیادی نی برا باردار شدن  خودم یک سال نیم منتظر بودم  عزیزم فقط بگو ما ...

اره ميگم ولي همه ميگن سه سال بسه واسه استراحت نميدونن تو دل ادم چه اشوبيه 

اره ميگم ولي همه ميگن سه سال بسه واسه استراحت نميدونن تو دل ادم چه اشوبيه 

ای بابا سه سال ک چیزی نی 

ولشون کن بابا این مردم رو دیونه میکنن ادمو 

بگو برنامه داریم برا زندگیمون 

چله نادعلی هم اگ میتونی بگیر 

نماز شب ک عالیه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
من چند سال پیش عکس رنگی گرفتم سالم بودم ولی چند ماه بعد باردار شدم سقط شد و الان بعد چنتا سقط چند سا ...

دکتر میگه اون ماهی که عکس انداختید اقدام نکنید چون تخمک تحت اشعه ایکس قرار میگیره .

اگه بارداری هم اتفاق بیفته قبل سه ماهگی سقط میشه.

براهمین باید از ماه بعدش اقدام کرد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم