هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
مرسی عزیزم امیدوارم فقط سن نداشته باشه اهواز.همچنین فدات شم
اگه به مشکل خوردی برو سراغ هنرهای رزمی خیلی مشابه پارکور ،جالب اینه کار با سلاح هم دارن که خیلی جذابه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
عزیزم من فردا جلسه اولمه میخام برم پارکور و سنمم ۲۲ سال مربیم گفت ایرادی نداره میتونی شروع کنی محدودیتی واس سن نیس
من برا انعطاف بدنم میخام برم این ورزش وگرنه هدف طولانی مدت ندارم
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
سلام عزیزم اره چند جلسه رفتم خعلی هیجانش بالا بود و کلاس خوبی بود ولی من چون از اول کلاس نبودم ینی بین بقیه من فقط مبتدی بودم بقیه تا حدودی بلد بودن واس همین زده شدم و دیگ نرفتم بعدش رژیم و باشگاه رفتم لاغرتر شدم ک برام اسون بشه و ادامه بدم پارکور رو ک کلاس مناسبی پیدا نکردم دیگ بیخیالش شدم تا الان ک باردارم 😁
حتما گلم الهی بهترین بخت و اقبال و همسر نصیبت بشه🙏🏻