2777
2789
عنوان

پردیس تهران

137 بازدید | 16 پست

شمااگه ۳۵۰ تومن پول داشتید درصورتی که باید ماشین تو بفروشی یه خونه ۵۰ متری ۸تا۱۰ سال تو منطقه ۱۷ بخری این کارو میکردی یامیرفتی پردیس یه نوساز ۸۰ متری بدون اینکه ماشین تو بفروشی میخریدی میشه راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای خوبیه بستگی به شغل همسرتم داره کجا نزدیکش باشه البته اگه ملاکه براتون

شوهرم محل کارش تجریش 

از کجا میدونید جای خوبیه میشه اگه اطلاعاتی دارید بهم بدید

شوهرم محل کارش تجریش  از کجا میدونید جای خوبیه میشه اگه اطلاعاتی دارید بهم بدید

تا حالا نرفتم ولی توهمین سایت تعریفشو شنیدم که دنجو خوش اب وهواست

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
مرسی عزیزم 

من خودم جاهای خلوتو خوش اب وهوا وخونه نوسازو ترجیح میدم به یه منطقه شلوغ میتونین برین از نزدیک ببینین

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

جايي برو كه امكانات داشته باشه فقط خوش آب وهوا باشه كه بدرد نميخوره .من خودم تاحالا پرديس نرفتم ولي خب كرج و ترجيح ميدم بهش.من بابام خونه 52متري توهمين جا كه شما ميگي گذاشته براي فروش 280ميليون حياط داره وپاركينگ نداره 9سال سأختم هست .بگردي ميتوني بزرگتر پيدا كني

من خودم جاهای خلوتو خوش اب وهوا وخونه نوسازو ترجیح میدم به یه منطقه شلوغ میتونین برین از نزدیک ببینی ...

اره باید برم از نزدیک ببینم اخه ارزش نداره اپارتمان ۵۰ متری ۱۰سال ساخت داغون ۳۵۰ تا ۳۶۰ پول بدم اونم بدون پارکینگ 

هرکی میدونه پردیس چه جور منطقه ایه لطفا منو راهنمایی کنه 

پردیس هرروز داره قیمت ملک هاش میره بالا

اگر فاز۲ محله های ۲و۴

و فاز۴ محله های ۲و۴ بتونی بخری

فوق العاده رشد داره

اگر مسکن مهر میخوای بخری فاز ۱۱ و زون ۱ خوبه تاجایی که من میدونم

پردیس هرروز داره قیمت ملک هاش میره بالا اگر فاز۲ محله های ۲و۴ و فاز۴ محله های ۲و۴ بتونی بخری فوق ...

مرسی عزیزم 

این تاپیک قبلا زده بودم خونه پردیس نخریدم اومدم افسریه پیش مامانم