2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دوست داشتم طلاق گرفت با عرضه بود کار خوب و روابط خوب برا خودش دست و پا کرد الانم یه شوهر خوب کرده 

یه دوستم داشتم طلاق گرفت زیاد با عرضه نبود یه کار پیدا کرده و روزگار میگذرونه 

فاطی ام❤️

من طلاق نگرفتم ولی یه دوره ای خیلی بهش فکر کردم چون خیلی اختلاف داشتیم بعددیدم یه سری ویژگی های خوبی شوهرم داره که خیلی ها ندارن مثلا خوش اخلاقه خیلی اهل تفریحه و ...این ویژگی هاش روترجیح دادم به بدی هاش و گفتم زندگی که میخوام بعد طلاق بسازم عزممو جزم میکنم زندگی خودمو میسازم بایکم تغییر من شوهرم چند برابر تغییر کرد.الانم خیلی خوشحالم باوجود همه ی بی تجربگی هام این یه بار رو عاقلی کردم😊

عواقب داره من که سمتش نرفتم باخدا معامله کردم و پسرم نه ساله است میرم پیش مشاور راهکارمیگیرم

بهترین کاررو کردی.مشاورمنم گفت باخدا معامله کن خودش زندگیتو درست میکنه😊😊

طلاق واسه بعضیا خوبه و واسه بعضیا بد شما ببین شرایطتت چجوریه من خواهر شوهرم ۳سال پیش طلاق گرفت سر دو ماه یه مرد پولدارو خوب پیدا کرد الان همه هنرو حرفه ای یاد گرفته و روزی ٤۰۰درامدشه و حتی اگه شوهره هم بمیره خوشبخته 

من طلاق نگرفتم ولی یه دوره ای خیلی بهش فکر کردم چون خیلی اختلاف داشتیم بعددیدم یه سری ویژگی های خوبی ...

واقعاکاره خوبی کردین منم مثل شما خیلی مشکل دارم ولی دارم تحمل میکنم از کجامعلوم دومیه از این بدتر نشد برای دومی دیگه شانسه برگشت نداری دیگه هرچی باشه باید تحمل کنی دیگه نمیتونی طلاق بگیری من از وقتی که اومدم نی نی سایت مشکلاته خانومارو دیدم فقط من نیستم همه مشکل دارن شوهره من رفیق بازه و خیانتکار ولی دارم تحمل میکنم هیچ کس بی عیب نیست هرجا بری آسمون همین رنگیه

چقدر خوب من بهش فکر میکنم بعضی اوقات

باور کن باخدا معامله کنی و زندگیتو بسازی خیلی بهتره تا امید به اینده ببندی ...من با شوهرم اختلاف فرهنگی و عقیده ای زیادی داشتیم ازیه جایی به بعد خانوادم میگفتن بهتره جداشین و هی تشویق به طلاق میکردنم ولی خودم نخواستم اخلاقای خوبشو براخودم بزرگ کردم ...الانم خیلی از تصمیمم راضیم اگه طلاق گرفته بودم خدای نکرده الان مثل چی پشیمون بودم

واقعاکاره خوبی کردین منم مثل شما خیلی مشکل دارم ولی دارم تحمل میکنم از کجامعلوم دومیه از این بدتر نش ...

عزیزم😔امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی روخودتم خیلی کارکن ...سوره طلاق و مزمل رو هم خیلی بخون