2777
2789
عنوان

کیت تخمکگذاری

181 بازدید | 13 پست

سلام به همه ی دوستان

خسته نباشید 

دوستان من پریودم میانگین 31روزه هستش، روز 17 و 18 و 19 سیکلم از کیت تخمکگذاری استفاده کردم، جوابش منفی شد.

به من دکتر گفته بود که حدود روز 17 یا 18 سیکلت ، تخمکگذاری داری. 

پس چرا منفی شد؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همون موقه هم میزدی تا روزش دستت بیاد

آره راست میگی...ولی مگه میشه روز دوازدهم سیکل تخمکگذاری کرد، اونوقت روز 31ام پریود شد؟ چون من شنیدم اگر سیکل آدم 31 روزه باشه، تخمکگذاری میفته روز 17

عزیزم شما دیر کیت زدی منم مثل شما سیکلام ۳۰ روز میشه این ماه تو روز ۱۲ سیکلم کیت گذاشتم که هاله ان ...

خدا کنه دیر زده باشم تا اینکه اصلا تخمکگذاری نداشته باشم. پس یعنی تخمکگذاری ما هم مثل تخمکگذاری 28روزه ها، روز 14او هستش؟

خدا کنه دیر زده باشم تا اینکه اصلا تخمکگذاری نداشته باشم. پس یعنی تخمکگذاری ما هم مثل تخمکگذاری 28رو ...

میشه گفت تقریبا آره عزیزم

اون موقعی که کیت هاله میندازه یعنی به تخمک گذاری نزدیک یا دور میشی

من که روز ۱۳ گذاشتم یعنی فک کنم ۱۴ ،۱۵،۱۶ اینا باشه تخمک گذاریم

شما اگه این ماه تو اون تایم رابطه داشته باشی انشاالله که باردار میشی .به خودت استرس نده

خدا کنه دیر زده باشم تا اینکه اصلا تخمکگذاری نداشته باشم. پس یعنی تخمکگذاری ما هم مثل تخمکگذاری 28رو ...

عزيزم از من به شما نصيحت

اصلا خودتو درگير كيت و اين داستانا نكن

من دو ماه درگير روز تخمك گذاري و كيت و اينا بودم

كلا كيت تخمك گذاري آدمو گيج ميكنه

دقيقا ماه سوم اقدامم كه گفتم بيخيال اينا و فقط بعد از اتمام پريودم تا 15 روز يه شب درميون نزديكي داشتم شكر خدا باردار شدم

اين تجربه منه . بنظر من شمام فقط بسپر بخدا و اصلا خودتو درگير اين چيزا نكن كه جز استرس و گيج شدن چيزي نداره

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  
آره راست میگی...ولی مگه میشه روز دوازدهم سیکل تخمکگذاری کرد، اونوقت روز 31ام پریود شد؟ چون من شنیدم ...

نه عزیزم در همه موارد اینجوری نیست مثلا من سیکلام ۴۰ ۵۰ روزس اما روز ۱۸ اینا تخمک گذاری داشتم