2777
2789
سرخ کردن ماهی خیلی خیلی از ارزش غذاییش کم میکنه سعی کن تا جایی که فقط لازمه پخته شه نه بیشتر اونم تو فر راستی ماهی تیلاپیا نسبت به ماهی های دیگه از همه امگا 3 کمتری داره من وقتی فهمیدم دیگه استفاده نکردم انقدر ارزش غذاییش پایینه که گفتم حیفه وقت که بپزمش تا این حد یعنی
پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو پازو زعفرون و آبلیمو و نمک میخوابونمش از شبه قبل بعد در میارم اول تو آرد سفید بعد تو تخمه مرغ بعد تو آرد سوخاری میخوابونم سرخ میکنم عااااااااااااااالی میشه
نفس مامان 5 آبان بدنیا اومد و معنی زندگی رو به ما فهموند
به نظر من احتیاج چندانی به مواد افزودنی نداره. من شخصا دوست دارم هر چیزی مزه ی خودش رو بده. تیلاپیا خودش خوشمزه ست و بو و مزه زخم نداره. من فقط نمک میزنم و خیلی کم پودر سیر.
من خیلی درست میکنم از چند ساعت قبل تو آب لیمو، نمک زعفران، پیاز میخوابونم تا حسابی طعم دار بشه تو مایتابه خیلی کم روغن میریزم ماهی رو داخلش میزارم و درشو میزارم تا با شعله کم بخار پز بشه وقتی خوب پخت یه کم شعله رو زیاد میکنم تا طلایی بشه فوق العاده خوش مزه میشه
سخت ترین مرحله در درمان بیشعوری,همان مرحله نخست است. یعنی پذیرفتن بیشعور بودن...!