2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

268 بازدید | 13 پست

دوماه پشت هم اتفاقات بدی برام افتاد کلی استرس کشیدم...تا ب حال تو زندگیم در این حد شوک بم وارد نشده بود

مجردم سه هفتست پری عقب افتاده گر گرفتگی و سرگیجه های وحشتناک و بی حالی...تا ب حال سابقه نداشته عقب بندازم و تا حالا کیستو عفونتی نداشتم...(با کسیم ارتباط ندارم کاممملاااا مجرد لطفا شوخی بی جا نکنید) 

ینی بخاطر استرس شدید بوده ک اینجوری شدم؟؟؟؟

واقعا حالم بده حتی نمیتونم پاشم از تخت 

اره میتونه یک علتش فشار های عصبی باشه

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من به بار اشناها فوت شد از ناراحتی 21 روز پریود بودم ..خیلی طبیعی هست ...بعدم دوبار پریود نشدم اما چند ماه بعد خوب شدم ...نگران نباش ..همه این فراز و نشیبها تو زندگی همه هست میفهمم چی میگی بعضی مصیبتها نمیدونم چرا پشت سر هم میان یکباره

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

اره عزیزم . استرس خیلی تاثیر میذاره من درست یادمه به خاطر کنکور سه ماه نشدم و به خاطر آزمایشات قبل عقد هم چون جفتمون کم خون بودیم و من فکر میکروم از دستش میدم خیلی استرس کشیدن و پنج ماه تمام لکه بینی داشتم 

واقعا چجوری تاپیکای قبلی و اسم کاربرا رو یادتون میمونه؟!!!    

بابا من اومدم از عشقم اینجا گفتم چن ماه پیش ک الانم تموم کردم

ایشون دچار سوتفاهم شده 

تا اونجایی ک خودم خبر دارم باکرم والا !!!!