بچه ها تصادفی تلگرامم رفتم یهو یه کانالی دستم خورد نوشته بود کانال ازدواج موقت وای حالم بدشد زن ومرد اونجا شرایطشونو نوشته بودن ومهریه ماهی دوتومن !!!!اکثرا نوشته بودن بنظرتون واقعیه ؟حالم بدشده یعنی مردا ازونجا مورد صیغه پیدا میکنن خیانت مگه نمیشه اصلا اون زنایی که شرایطشونو نوشتن کارندارن یعنی ؟بی سرپرستن ؟😢😢😢 😭😭😭این چه زندگیه اخه 😢😢😭😭😭
خیلی جالبه اخه خیلی هاشون نوشتن خونه هم دارن اگه وضعشون خوبه چطور صیغه میشن دختر ۱۹ ساله نوشته بود خ ...
برای پول هست
من شنیدم پول زیادی در میارن زن ها و دخترها از این راه
فکر کن یهو ماماهی 10ملیون با این کار کثافت در بیاره دیگه همه چیر کنار میراره و مردهای هرزه و کثافت هم تا میتونن خیانت میکنن به خیال خودشون کارشون هم خلاف نیست
کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
یکی تاپیکت زده بود رابطه جنسی قبل ازدواج خیلی خوبه و فلان و کدوماتون داشتین، تا من گفتم اینجا جن**ده ...
( ب لحاظ ادبیات ) موافق اون حرف شما ک نیستم 🙈
ولیکن می دونی ؟ برای اونایی عادی ک یا خودشون اهلش ن یا انقدر اطرافیان شون این مدلی بودن ک اینا تمام تصور ذهنی شون از خلقت و زندگی شده همین یا دارن انقدر فساد رو رواج میدن ک عادی بشه ( هدف دار تاپیک میزنن و کامنت میذارن)
ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
شنیدم مشهد دخترها و زن های هرزه با مردهای عربِ کثافت و هرزه ی خاک برسر صیغه و ...میکنن و هر شب به دلار پول میگیرن مثلا ممکنه 1ملیون بشهفکر کن ماهی 5مورد
میشه 5 ملیون
ولی خاااااک برسر آدم های کثبف و آشغال کنن
کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام