2777
2789
عنوان

هاپو

202 بازدید | 20 پست

دوستان کی تو خونشون سگ نگه میداره از این کوچولو ها.پشمالو نژادشونو نمیدونم چیه.دیروز رفتیم با شوهرم خونه دوست شوهرم از اون سگا داشتن.ولی هی صورتشو میکشید زمین طفلک .اگه اطلاع کسی داره بگه از چیه و چه باید کرد.آخه ۲ روز خونه ما مهمونه .صاحبش نیستش ما رفتیم آوردیمش.نکنه چیزیش بشه😱😱😱

@chaqaloo اسی با شماس مثل اینکه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم شیتزو تریره گفتش بهمون

من دارم. یه کم داره دلتنگی میکنه و جاش عوض شده. اگه خیلی پشمالوئه بعد از غذاخوردن پک و پوزه و تمیز کنید با یه دستمال نمدار و شونه بزنید. چشماشو هم باید هرروز با دستمال مرطوب پاک کنید. در طول روز هم باهاش بازی کنید هی توپشو پرت کنید بره بیاره و نوازشش کنید

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من دارم. یه کم داره دلتنگی میکنه و جاش عوض شده. اگه خیلی پشمالوئه بعد از غذاخوردن پک و پوزه و تمیز ک ...

دلم میسوزه حیوونکیو .آره رفتم اسباب بازیشو آوردم یه عروسگو گاز زدست😁😁دارو با اون بازی میکنه

از صاحبش بپرس اگه عادتش بود که هیچی وگرنه ممکنه نشونه اتوپی باشه که باید ببریش دامپزشک . 

وای نه.صاحبش زنگیدیم میگه پیره.و جرم گیر دندون این حوفا.من ترسیدم بمیره الان داره بازی میکنه