2789
عنوان

پریود😢

87 بازدید | 14 پست

بچه هامن وقتی پریود میشم فشارم میوفته ببخشید استفراغ و اسهال میگیرم .سرم درد میکنه دیگه درد کمر وشکم و نگم بهتره .هرچی هم میخورم پس میدم ینی با شکم خالی میخابم .یه چیزی بگین که درد شکممو کم کنه فقط ژلوفن اثر میکنه که روزی 2بار باید بخورم چون اونم ضرر داره شوهرم نمیذاره بخورم .شکممو هم که گرم میکنم تاثیر چندانی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمنوش گل گاوزبون و بابونه و دارچین اینا خیلی آرامش بخش و تسکین دهنده ان بخور

شیاف هم که گفتن واسه درد عالیه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
يبار همون اول كه پريود شدي بزن من خيلي دردم زياد بازه ب فاصله 10 ساعت يكي ديگه ميزنم

ضرر نداره؟منم مثل شمام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه اصلا من از وقتي پريود شد تا 1سال ك كشف كنم شيافو مستقيم زير سرم بودم تاالان كه ازدواجم كردم هيچ م ...

ممنون منم خیلی حالم بد میشه مسکن هم تاثیر نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

در طی ماه  از روغن های سالم استفاده کن. زیتون ارده کنجد یا روغن محلی . یک هفته قبل پریود ت خوراکیهای مقوی بخور. گوشت  سرشیر عسل  شیره بادوم.  پیاده‌روی تند هم برو نیم ساعت کل ماه.