2777
2789
عنوان

روش لاغری من🙈

493 بازدید | 28 پست

من با برنامه کرفس کالری شماری کردم با کمک یه گروه تلگرا.می اگه کسی دوست داره بیاد لینکشو میزارم بفرسته برا کسی تو تلگرا.م ابی ک شد بزنید روش وارد شید

https://t.me/joinchat/F2_MrFbnvY0p7lpTRvICbw

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    

چرا خجالت کشیدی گوگولی🙈🙉🙊

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاریش نداشته باش گوگولیه دیگه گاهی خجالت میکشه🙄

باشه چش چش😃

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
جوک نداری بفرستی😕

جر نخوری😂😂

کالری شماری واقعا تاثیر داره خودمنم الان رژیمم تو دو هفته ۶ کیلو کم کردم بیشتر از ۱۰۰۰کالری نمیخورم

عزیزم با ورزش ؟من ۷۱ بودم .شدم ۶۲ ۵ تا دیگه باید کم کنم اما خیلی سخت شده   

خدایا شکرت

نه بفرست میخوام جر بخورم😆😆

بايد خدمتتون عرض كنم

تو اين بازه زمانى كه همه لاغر ميكنن

بنده چاق هم ميكنم 😐

مرام تو خونمه😂🚶
الفرار😂😂😂😂😂😂

عزیزم با ورزش ؟من ۷۱ بودم .شدم ۶۲ ۵ تا دیگه باید کم کنم اما خیلی سخت شده    

کلا نیم ساعت میرقصم 

شماهم خوب کم کردی 

من ۷ کیلو هم کم کنم دیگه اوکیه 

خدایا دوست دارم💚
کالری شماری واقعا تاثیر داره خودمنم الان رژیمم تو دو هفته ۶ کیلو کم کردم بیشتر از ۱۰۰۰کالری نمیخورم

عزیزم توصیه میکنم این روشو ادامه ندی کالری زیر 1000 سمه برا بدن و اینکه باعث استاپ میشه من دوماه رو وزن 62 استاپ کردم خیلی بده خیلییی

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97