2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست
زیر یه سقف میدونی کجاست اونجاست که تمام عیب و ایرادا میزنه بیرون خیالات خشک میشه حال و هواها تموم می ...

من میگم کاش بودوسرم داد میزد اما بود😕

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=92139365]من میگم کاش بودوسرم

ایشالا کسی که لیاقتتو داشته باشه مرد باشه سالم باشه آقا باشه بیاد سراغت سرت داد بزنه کیف کنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😉😁😉😉

[QUOTE=92139365]من میگم کاش بودوسرم ایشالا کسی که لیاقتتو داشته باشه مرد باشه سالم باشه آقا باشه بی ...

چی بگم خانومی ایشالله دیگه ولم کرده رفته دیگه مجبورم بسازم سخته اما مجبورم

خوشبت باشی مسئول حالت خودتی و خودت خودتو شاد کن

الان که بعد از هشت ماه روز به روز بدتر شدم اما ای کاش بشه و بتونم

نگرانم نباش گریه هم کردی ایراد نداره این نیز بگذرد

اون الان خوشه و خوشحال تما من داغونمو واسش گریه مبکنم ،ای کاش یکم مرد بود و وجدان داشت

همه همینو میگن که مریضه اما من میگم نه حتما خیلی حساس بوده 😐چون دوسش دارم انگاری نمیخوام بپذیرم

خانمی از اولم دوستت نداشته و تو مسیر گیر کرده بوده همینجوری آمده جلو یهو به خودش آمده م اینو زده زیرش و بهونه اورده . الانم خداتو شکر کن ک رفته زندگی با مردی ک آدمو دوست نداره زندگی نیس. یه چیزی تو مایه های من . میگه دوست دارم ولی میدونم بخاطر وجدانش داره باهام زندگی میکنه و این وسط من نابودم

خانمی از اولم دوستت نداشته و تو مسیر گیر کرده بوده همینجوری آمده جلو یهو به خودش آمده م اینو زده زیر ...

بازم خوبه وجدان داره ، من حاض  بودم بخاطر وجدانش با من زندگی کنه اما وجدانی نداشت😢