2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست
آوخ اوخ اوخ شانس اوردی دختر یا خدا طرف حتما مشکل داشته

نمیدونم اما الان که فک میکنم خدا حتما دوسم نداشت که کسیو که میخواستم و دوسش داشتم ازم گرفت😢

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خسته نباشی طرف مشکل داشته خدا دوست نداشته حالت خوبه

اخه فک میکنم چون نامزد بودیم با منم مثل دوستش رفتار کرد چون از هم دور بودیم میگم اگه میرفتیم زیر یه سقف هر مشکلیم لود باز پیش هم بودیم اینکارو نمیکرد😔

اخه فک میکنم چون نامزد بودیم با منم مثل دوستش رفتار کرد چون از هم دور بودیم میگم اگه میرفتیم زیر یه ...

دلت خوشه طرف سه شکم زایمان کرده شوهرش شیش ماهه معلوم نیست کجا گم و گور شده چی میگی دختر

بشین دعا کن واسه بنده خدایی  که بعد از تو میخواد بیفته تو تله این آدم مریض شما که آزاد شدی

همه همینو میگن که مریضه اما من میگم نه حتما خیلی حساس بوده 😐چون دوسش دارم انگاری نمیخوام بپذیرم

عزیزم اون دنبال بهانه می گشته! مرد زندگی نبوده واقعا! زندگی خیلی جدی تر از این حرف هاست. همون بهتر که خودش را زود نشون داد! آنهایی که نقش بازی می کنند و چند سال از عمرت را هدر می دهند که بدترند!زندگی واقعی هم بدون بحث و جدل نمیشه! ادم با خواهر و برادری که یک عمر کنارشونه، تفاهم نداره، اون وقت چطور ممکنه با یک فرد جدید صد در صد بدون مشکل باشه؟!

دلت خوشه طرف سه شکم زایمان کرده شوهرش شیش ماهه معلوم نیست کجا گم و گور شده چی میگی دختر

چی بگم فکر میکردم واسه من اگه میرفتم زیر یه سقف اتفاق نمیوفتاد

همه همینو میگن که مریضه اما من میگم نه حتما خیلی حساس بوده 😐چون دوسش دارم انگاری نمیخوام بپذیرم

همه مرضا حساسن دیگه قوت داشتن که بهشون نمیگفتن مریض حالا هر کی یه جور

واسه دفعه بعد یادت باشه یا اطلاع خانوادها ۶ماه رفت و امد و آشنایی و مشاوره ازدواج

قطعا همینکارو باید کنم من اون موقعم خیلی چیزا رو دیده بودماما چشممو بسته بودم اما الان متوجه میشم که باید جدی میگرفتم اون رفتارارو

عزیزم اون دنبال بهانه می گشته! مرد زندگی نبوده واقعا! زندگی خیلی جدی تر از این حرف هاست. همون بهتر ک ...

اونم مایی که همش از هم دور بودیم و چن ماه بیشتر از نامزدیمون نمیگذشت و این از دید همه ادما و روانشناسا طبیعی بود الا تودش و روانشماسی که مثلا خودش تنهایی رفته بود و گفته بوده بهش از زنت جدا شو و دیگه لزومی ندید با من مشاوره بیاد و گفت روانشناسمم گفته حدا شو و فقط جدایی

چی بگم فکر میکردم واسه من اگه میرفتم زیر یه سقف اتفاق نمیوفتاد

زیر یه سقف میدونی کجاست اونجاست که تمام عیب و ایرادا میزنه بیرون خیالات خشک میشه حال و هواها تموم میشه دل و دلبری از یاد میره زیر یه سقف زیر یه سقف زیر یه سقف وقتی زیر یه سقفه که انتخاب درست باشه طرفین سالم باشن مگر نه طرف باخودش به این نتیجه میرسه کاش روی یه سنگ میشست و زندگی میکرد اما زیر یه سقف...

همه مرضا حساسن دیگه قوت داشتن که بهشون نمیگفتن مریض حالا هر کی یه جور

اره واقعا😔اینقدر بدجور ولم کرد که همش فکر میکنم حتما من بد بودم حتما من باید میرفتم دنبالش و ... سرزنش خودم داغونم کرده😔