2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حال و روزت خبر داره؟؟؟ پروفایلتو غم و غصه میذاری؟

اتفاقا خبر داشتو رفت ، گفت قبری که روش گریه میکنی توش مرده نیست، من هشت ماهه دارم گریه میکنم پروفایلم نه چیزی نمیذارم اما عکس غمگینه

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
تاپیکاتو خودندم خودتو خلاص کن از این بند بذار آدمای جدید بیان تو زندگیت ببخشید که تلخ میگم ولی اون د ...

نمیشه اخه بهش دلبسته بودم😢😢😢خدا منو بکشه ایشالله😢😢

پروفایلتتو نه غم بذار نه شادی. شاید چکت کنه شااااااید. بعدشم گلم هرچی خودتو ناراحت کنی و غصه بخوری داری اونو بیشتر به خودت جذب می‌کنی. انرژی منفی به خودت میدی. دراز بکش و نفس‌های عمیق بکش و برای چند لحظه ذهنتو و گذشتتو رها کن. قوی باش و به خودت انرژی مثبت بده. شکرگزار خدا باش و از خدا بخاطر آرامشی که بهت میخواد بده تشکر کن. هیچکس هیچکس هیچکس بغیر خدا و خودت قادر به دادن آرامش نیست.

پروفایلتتو نه غم بذار نه شادی. شاید چکت کنه شااااااید. بعدشم گلم هرچی خودتو ناراحت کنی و غصه بخوری د ...

تلاش میکنم حالم خوب میشه اما شب مثلا یهو خوابشو میبینم دیگه باز تا چند روز گریه و زاریه کارم

اتفاقا خبر داشتو رفت ، گفت قبری که روش گریه میکنی توش مرده نیست، من هشت ماهه دارم گریه میکنم پروفایل ...

عکستو عوض کن . هرچی آهنگ غمگین و تصویر غمگین داری پاک کن. خودتو تغییر بده.بسه این حال و روز. داری فقط غم جذب می‌کنی. تو یه گروه جذب و آرامش عضو بشو.خیلی بهت کمک می‌کنه. به من که خیلی کمک کرد و عوض شدم. 

نمیدونم لابد یکی دیگه رو زیر سر داشت اگه باهم مشکلی نداشتین چرا اصرار به جدایی داشت

با هم بحثمون شد قهر کردیم و اونم گفت جدا شیم و من گفتم نه اون گفت اره باید جدا شیم😐